Dorian Popa și-a speriat fanii la primele ore ale dimineții. Artistul s-a pozat pe patul de spital, cu nasul bandajat

Dorian Popa este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi din țară, care își ține mereu admiratorii la curent cu ce se întâmplă în viața sa.

Dorian a publicat o imagine în care apare pe patul de spital

Instagram

Acesta ține mereu legătura cu fanii prin intermediul conturilor de socializare. Așa s-a întâmplat și de această dată, când a publicat o imagine în care apare pe patul de spital, cu nasul bandajat și le-a spus celor care îl urmăresc că urmează schimbări mari pentru el.

Cei mai mulți au crezut că este vorba despre o operație de reconstrucție a piramidei nazale, dar artistul a dezvăluit pe canalul său de Youtube că totul a fost o farsă și că este mulțumit cu felul în care arată.

Artistul a dorit ca totul să pară cât se poate de real, așa că și-a intrat în stare și i-a sunat pe cei mai apropiați oameni ca să le vadă reacția.Dorian Popa va avea un extra coținut reality în noul sezon de Te cunosc de undeva!

Pentru că publicul TCDU este foarte doritor să afle ce se întâmplă în culise, noul sezon va avea și mai mult reality. Atât de mult încât Dorian Popa (un alt concurent de succes din anii trecuți) se alătură echipei și realizează, în fiecare săptămână, un extra conținut de reality.

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.


Ultimele știri