"Dr. Quinn", cum s-au schimbat și ce au mai făcut copiii din serialul îndrăgit de toți românii: Matthew, Colleen și Brian

"Dr. Quinn" a fost unul dintre cele mai apreciate seriale, care a intrat imediat la inima românilor, în anii '90. Iată cum li s-a schimbat viața și cum arată cei trei copii adoptați de medicul Michaela Quinn, în serial: Matthew, Brian și Colleen, interpretată de două actrițe.

"Dr. Quinn", cum s-au schimbat și ce au mai făcut copiii din serialul îndrăgit de toți românii: Matthew, Colleen și Brian

Profimedia/Getty

"Dr. Quinn" a fost una dintre cele mai iubite producții în România. Serialul a relatat, între 1993 și 1998, aventurile doctoriței Quinn, care a studiat la Harvard, dar care a decis să practice medicina într-un orășel numit Colorado Springs.

Un medic din rândul femeilor nu era bine privit în S.U.A. de după Războiul Civil și, totuși, aceasta reușește să câștige încrederea localnicilor, afecțiunea celor trei copii adoptați de ea și inima lui Byron Sully.

Cum arată și ce mai fac acum copiii din serialul "Dr. Quinn": Matthew, Colleen și Brian

Matthew, Colleen și Brian sunt cei trei copii adoptați de dr. Michaela Quinn, rol interpretat de Jane Seymour, în vârstă de 70 de ani acum. În fotografia de mai jos, apar cele patru personaje, împreună.

Brian Cooper, interpretat de Shawn Toovey

Brian Cooper, băiețelul blond, cuminte și ambițios, a apărut în 148 de episode din "Dr. Quinn" și a fost interpretat de actorul american Shawn Toovey. Acesta s-a născut în Nebraska, Statele Unite ale Americii, și are 38 de ani acum.

Shawn Toovey este căsătorit încă din 2007, iar el și partenera de viață au împreună o fetiță, în vârstă de 13 ani.

Citește și
colaj gina pistol si smiley la botezul lui josephine si gina pistol intr-o salopeta alba
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
Gina Pistol, dificultățile cu care se confruntă la 6 luni după ce a devenit mamă. "Când o să îmi revin? Când?"
colaj ana crudu si daniela crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
Sora Danielei Crudu s-a căsătorit. Primele imagini de la cel mai important eveniment din viața Anei Crudu
elena stroe intr-un maieu negru, pantaloni scurti negri, pe o terasa intr-un peisaj de munte
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Elena Stroe, fosta concurentă de la Insula Iubirii, dă cărțile pe față. Ce dezvăluiri face bruneta despre viața ei amoroasă
Mai multe articole

Acesta a mai jucat în câteva filme, dar cel mai mare succes l-a avut cu serialul "Dr. Quinn". În fotografia de mai jos, postată pe Facebook, acesta apare împreună cu soția și cu fiica lui, în 2018, iar mai jos, este o altă poză cu el alergând, de pe aceeași rețea de socializare, din același an. Shawn Toovey a renunțat la actorie în 2001, a scris filmnow.ro.

Matthew Cooper, interpretat de Chad Allen

Băiatul cel mare al doctoriței Quinn, Matthew Cooper, a fost interpretat de actorul Chad Allen. Acesta s-a născut în Cerritos, California, și și-a început cariera în actorie la vârsta de șapte ani. Chad Allen are 47 de ani acum și a ales un alt drum, între timp: psihologia. El a spus "adio" cinematografiei în aprilie 2015, după câteva roluri obținute în unele producții, dar nu la fel de semnificative ca cel din serialul "Dr. Quinn".

Acesta a avut scurte apariții în filme de televiziune și seriale precum "NYPD Blue", "Criminal Minds", "CSI Miami", "Charmed" sau "Dexter", sau pelicule cum ar fi "Je t'aime" (2009), "Spork" (2010), "For Better or for Worse" (2010), "Fright Flick" (2011), a scris filmnow.ro.

Într-un filmuleț de pe YouTube, postat în 2015, Chad Allen a vorbit despre ce a trăit ca actor și și-a luat rămas bun carierei din cinematografie.

"A fost o călătorie minunată, să apar în toate acele show-uri de-a lungul anilor, să fac parte din viața voastră, așa, într-o mică măsură, și să faceți și voi parte din viața mea, a fost într-adevăr ceva nemaipomenit. Sunt recunoscător, am fost așa dintotdeauna și voi fi în continuare", a spus el.

"După cum știți, viața mă poartă într-o altă direcție. După mai bine de 30 de ani ca actor, am decis acum ceva timp să las această latură a mea deoparte", a povestit Chad Allen în acel clip video.

Totodată, Chad Allen a recunoscut că este gay și este un cunoscut activist în comunitatea LGBT. În fotografia cu el de mai jos, acesta apare alături de actrița Francesca Tosti.

Colleen Cooper, interpretată, prima dată, de Erika Flores

Colleen Cooper este fiica adoptivă a doctorului Quinn. Ea a fost interpretată de actrița Erika Flores, în vârstă de 42 de ani acum. Flores a jucat rolul lui Colleen până în 1995, când s-a oprit la mijlocul celui de-al treilea sezon, iar ulterior, rolul ei a fost preluat de Jessica Bowman până la finalul serialului.

Citește și: Jane Seymour, apariție incendiară în bikini. Cum arată la 70 de ani în costum de baie actrița din Dr. Quinn

Se pare că actrița Erika Flores a fost cea care a cerut atunci să înceteze filmările, a relatat Distractify, și ar fi ales să plece ulterior pentru că nu ar fi fost plătită suficient. Tatăl ei ar fi presat-o să încheie contractul pentru că nu a primit o sumă mai mare, dar actrița a negat tot timpul aceste zvonuri, se menționează în același articol.

Erika Flores este căsătorită de mulți ani cu actorul Bart Burson și au împreună doi copii, se arată în acest articol despre ea de pe IMDB, unde sunt și fotografii cu ea de după apariția în serial.

Ca alte roluri notabile, aceasta a jucat în "Star Trek: The Next Generation", episodul "Disaster" și a interpretat-o și pe Sarah, principalul pacient din "Big Baby", un episod din al cincilea sezon al serialului "House". Iată aici o imagine cu ea ca adult, din "House".

Jessica Bowman, actrița care i-a luat locul Erikăi Flores, în rolul lui "Colleen" din "Dr. Quinn"

Totodată, actrița Jessica Bowman, cea care i-a luat locul Erikăi Flores, a trecut și ea prin schimbări importante de-a lungul timpului. Actrița, în vârstă de 40 de ani acum, a câștigat un premiu în 1996, pentru "Cea mai bună actriță" în cadrul "Young Artists Awards" datorită felului în care a interpretat-o pe Colleen în serialul "Dr. Quinn". În fotografia de mai jos, ea avea 24 de ani. Iată aici o imagine cu ea ca adult.

Parteneri
Cele mai simpatice nume pentru câini. Cum îți poți numi patrupedul
Ai adoptat recent un patruped și cauți nume pentru câini? Noul membru al familiei are nevoie de o denumire care să se potrivească nu doar cu personalitatea lui, dar care să fie și ușor de pronunțat de toată lumea din casa ta. 
Catine.ro
Ultimele știri