Antena Căutare

Jane Seymour, alias Dr. Quinn, superbă și la 62 de ani, după ce a adus pe lume șase copii

Doctor Quinn a început, astăzi, filmările la Bucureşti. Jane Seymour joacă de data aceasta rolul negativ, într-o comedie romantică pe jumătate românească. Nu e nicio diferenţă între Dr. Quinn din trecut şi cea de astăzi. Actriţa are 62 de ani, șase copii, trei nepoți, însă arată ca la 26 de ani.

Jane Seymour, alias Dr. Quinn, superbă și la 62 de ani, după ce a adus pe lume șase copii Galerie
Jane Seymour | Hepta

Doctor Quinn a început, astăzi, filmările la Bucureşti. Jane Seymour joacă de data aceasta rolul negativ, într-o comedie romantică pe jumătate românească. Nu e nicio diferenţă între Dr. Quinn din trecut şi cea de astăzi. Actriţa are 62 de ani, șase copii, trei nepoți, însă arată cu 20 de ani mai tânără.

Nu mai joacă rolul lui Dr. Quinn. E un rol care aparţine trecutului. Jane Seymour joacă acum rolul şefei de la o revistă de modă, în comedia romantică "Love by Design". Exigenta Vivien Thompson îi distruge speranţele, cariera şi viaţa amoroasă unei românce talentate, care până la urmă se întoarce în satul natal din România.

De astăzi, Jane Seymour a început filmările la Teatrul Bulandra şi la Palatul Bragadiru. Este pentru prima dată în România.

Este frumos, oamenii sunt drăguți. Da, este foarte foarte interesant. Mi-ar fi plăcut să am mai mult timp să mă plimb prin țară”, a declarat actrița.

Deţinătoare a unui Glob de Aur nu este cunoscută deloc pentru rolul jucat în James Bond, în 1973 sau pentru filmele difuzate la BBC. Rolul doctoriţei Quinn a făcut-o cunoscută printre români: ”Oriunde mă duc, oamenii știu ca sunt dr Quinn, ceea ce este bine pentru ca am oprit filmarile de mult timp”.

Serialul care a consacrat-o a rulat în 98 de ţări și au trecut mulţi ani de atunci, deşi pe chipul actriţei nu se vede. Jane are 62 de ani, dar arată ca la 26.

”Sunt o persoana normala, sunt mamă, am șase copii și trei nepoți, muncesc, sunt actriță. Diferenta, cred eu, este că eu nu fac ceea ce fac alt actrite. Nu-mi fac operații estetice, nu fac injecții. Îmi mențin tenul curat pentru că mănânc sănătos, nu beau prea mult, nu am fumat niciodată și nu mă droghez. Am o viață curată”, spune vedeta.

Actriţa recunoaşte că nu este fanul mâncării româneşti: ”Cel mai des mănânc pui, peste, salata, legume proaspete, nu foarte mulți cartofi”.

Jane Seymour va mai râmâne în Bucureşti pentru încă două zile pentru a continua filmările la lungmetrajul care va fi lansat anul viitor.

Cruduţa i-a luat locul Simonei Gherghe la "Acces Direct"?! Bruneta, elevă la IMA... Lora, complet nemachiată: Este un ”puișor” chiar și așa?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x