Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

DRAMĂ CUMPLITĂ pentru Lora! „Pământul se învârte fără mine” Mesajul emoționant transmis de artistă

În urmă cu doar câteva zile, mama Lorei a murit, după o lungă luptă cu cancerul. Actrița și-a anulat toate concertele și a lipsit din mediul virtual.

Lora-mama

Lora a trăit, marți, unul dintre cele mai crunte momente din viața ei. Îndrăgita artistă și-a condus mama pe ultimul drum. Mihaela Petrescu a fost răpusă de o maladie cumplită, cu care a fost diagnosticată în urmă cu câțiva ani.

În continuare, artista este devastată de pierderea suferită, a marcat-o enorm și, cu siguranță, îi va trebui mult timp să-și revină. La doar câteva ore după ce și-a înmormântat mama, artista a găsit puterea să publice primul mesaj pe contul de socializare, în care le-a mulțumit tuturor pentru susținere.

„Vreau să știți că încerc… știu că e un proces care necesită timp, cunosc toată teoria. În realitatea pe care o trăiesc acum, multe lucruri nu mai contează, altele nu mai au sens și cel mai ciudat e că Pământul se învârte fără mine.
Mi-am pierdut busola odată cu singurul om de la care îmi doream cu adevărat aplauzele, susținerea și iubirea. Mi-ați scris mulți în perioada asta… Mulți care ați pierdut pe cineva drag și care ați încercat să mă consolați prin puterea exemplului… Apreciez fiecare mesaj și gând bun, doar că nu mă simt în stare să pun în practică sfaturile voastre. Faptul că mi-ați scris a contat enorm. Mulțumesc!"
-a fost mesajul emotionant transmis de Lora

Citește și:

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro