Drama femeii care a brodat rochiile de mireasă ale Duceselor Kate Middleton și Meghan Markle. Prin ce trece acum

Kate Middleton și Meghan Markle au arătat extraordinar în ziua nunții lor și asta se datorează femeii croitoresei care s-a ocupat de broderiile applicate pe cele două rochii de mireasă.

Drama femeii care a brodat rochiile de mireasă ale Duceselor Kate Middleton și Meghan Markle. Prin ce trece acum

profimedia

Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au purtat niște rochii de mireasă superbe, pe cât de simple, pe atât de migăloase pentru mâna care le-a brodat.

Drama croitoresei Cleo Savage

Cleo Savage, croitoreasa care s-a ocupat de cele două rochii ale noilor membre ale familiei regale, trece acum printr-o perioadă dificilă din cauza pandemiei de coronavirus.

Cleo, în vârstă de 43 de ani, a declarat pentru revista People că această perioadă este una dificilă pentru ea când toată munca cu care era obișnuită este acum pusă pe pauză. Femeia a dezvăluit că trece prin momente dificile:

“Fiica mea de 14 ani nu mănâncă toate mesele într-o zi pentru a face economie. Se simte stresantă și își face rău. Acum merge la Child Mental Health Services pentru a primi sprijinul de care are nevoie”.

Chloe a explicat că încă din ianuarie și februarie anul trecut numeroase contracte pe care le avea încheiate s-au anulat sau amânat și bugetul ei a avut de suferit.

“Pur și simplu nu am mai avut de muncă. Cei de la National Trust au declarat rapid că ne vor amâna proiectele pentru că știau că se vor alege cu o pagubă masivă în bugetele lor”, a mai adăuat Chloe.

De asemenea, ea a mai spus că a ajuns în situația în care nu își mai poate plăti facturile, pentru prima data în viața ei. Chloe își petrece mult timp sunând la diferite agenții pentru a le spune că are nevoie de ajutor cu plata facturilor sau măcar de amânarea plății, ținând cont de problemele actuale cu acre se confruntă.

Experiența creării rochiilor de mireasă pentru Kate și Meghan

Legat de rochia de mireasă marca Alexander McQueen a ducesei Kate Middleton, Chloe a menționat că toată broderie și dantela a fost aplicată manual. De asemenea, croitoreasa a cusut elastic pe jartiera lui Kate. Ducesa de Cambridge a venit la probă de câteva ori, menționează Chloe.

Croitoreasa a spus despre frumoasa Kate Middleton că era “tare entuziasmată de rochia ei de mireasă, era emoționată cu privire la data nunții și era curioasă de toate schimbările pe care noi I le-am adus rochii sale”.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Pentru rochia lui Meghan Markle, Chloe a făcut un efort special. Ea a cusut manual toții macii și restul tipurilor de flori pe voalul ce s-a potrivit perfect cu rochia ei.

“După o oră de cusut, aveam deja orbire la alb pentru că lucram cu alb pe alb. După o vreme începi să te uiți cruciși”, povestește Chloe.

Chloe explică și faptul că oricine ar intra în familia regală, ea și celelalte croitorese trebuie să lucreze la o robă pentru ziua încoronării. Prin umare, croitoreasa va fi printre puținele persoane care va afla acest lucru în avans.

Stilul duceselor Kate Middleton și Meghan Markle

Prințesa Diana rămâne un model de inspirație și feminitate până în zilele noastre, a avut întotdeauna eleganța, rafinamentul și strălucirea unei onorabile doamne regale. Însă, ea nu s-a considerat așa mereu, ba chiar, apropiații ei susțin că nu se simțea deloc frumoasă.

Astfel, Prințesa Diana a dat naștere mai multor tendințe în domeniul modei și a influențat alegerile lui Kate Middleton și ale lui Meghan Markle.

Ultimele știri