Căutare Live

Drama Mioarei Roman! Este obligată să plătească o chirie uriașă ca să locuiască în propria casă : „Am 6.000 de euro chirie pe lună"

Problemele nu-i dau pace Mioarei Roman. Deși astăzi ar fi trebuit să fie o zi fericită, pentru că împlinește 79 de ani, iată că nu are prea multe motive să fie fericită.

Problemele nu-i dau pace Mioarei Roman. Deși astăzi ar fi trebuit să fie o zi fericită, pentru că împlinește 79 de ani, iată că nu are prea multe motive să fie fericită.

Fosta soție a lui Petre Roman trăiește o adevărată dramă, fiind nevoită să își petreacă anii bătrâneții într-un bloc modest, după ce a fost aruncată în stradă. A ajuns în această situație după ce i s-a pus sechestru pe casa din cartierul Primăverii, dar și pe cea din Sinaia.

„Eu stau pe șoseaua Chitilei acum. Eu, la Revoluție, am avut casa mea pe Calea Victoriei și așa a ajuns Petre la baricadă. Am moștenit, în 2000, de la mama, o casă pe Bulevardul Dacia. Nu mai am nimic. Mi s-a pus 6.000 euro chirie pe acea casă.

Am crezut că Justiția e normală și nu e! Șase mii de euro chirie pe lună pentru 120 de metri pătrați?!”

sursa: Antena Stars

Jason Momoa și-a dat barba jos și fanii au fost șocați! Cât de schimbat e actorul! „Am pus mâna pe lamă după șapte ani..... Transformare incredibilă! Ioana Ginghină a slăbit 10 kilograme într-o lună: „Acestea sunt alimentele la care am renunțat...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri