Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Drama prin care a trecut celebra Cati de la Insula Iubirii? Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă

Cati de la Insula Iubirii, fosta iubită a lui Răzvan duce o viață mult mai bună decât cea pe care o avea atunci când a venit în Thailanda. Prin ce dramă a trecut tânăra mamă și ce s-a ales de aceasta după participarea la show-ul din Thailanda?

Cati și Răzvan

Cati s-a schimbat extrem de mult de la terminarea filmărilor sezonului 3 al Insulei Iubirii.

Își acordă mai mult timp, face sală și, ceea ce este cel mai important, are extrem de multă grijă de fiul său, pe care în trecut îl cam neglija.

Drama prin care a trecut celebra Cati de la Insula Iubirii? Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă

Alexandra, fosta iubită a lui Aurel de la „Insula Iubirii“, de nerecunoscut în prezent! A slăbit și s-a tunat, iar acum arată ca o adevărată divă!

Prin ce dramă a trecut Cati de la Insula Iubirii?

Cati a venit în emisiunea Insula Iubirii cu o relație pe care mulți au considerat-o deja de multă vreme la final de drum. După ce Cati a căzut pradă farmecelor ispitei George și Răzvan a început să dea detalii intime din viața celor doi, relația lor s-a stricat.

Cu toate acestea, Răzvan și Cati reușeau cumva să fie împreună, deși caracterele și poveștile de viață diferite le stăteau în cale.

Cati avea un copil din prima căsătorie, pentru care iubitul ei nu putea deloc să-i fie tată, pentru că nu dădea dovadă de responsabilitatea necesară.

Drama prin care a trecut celebra Cati de la Insula Iubirii? Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă

De asemenea, se pare că cei doi amorezi erau obișnuiți să petreacă foarte mult timp, consumând droguri la unele din întâlnirile cu prietenii, deși știau că micuțul poate veni din clipă-n clipă. Mai mult decât atât, Răzvan ar fi bătut-o pe aceasta de-a lungul relației și a avut un comportament inadecvat cu bruneta umilind-o din cauza aspectului fizic.

Cu toate acestea, s-au împăcat în România și au mai fost o perioadă împreună. Într-un final, Cati și-a dat seama că îi este mult mai bine fără Răzvan și a decis că este timpul să se ocupe mai mult de ea, dar și de copilul său, pe care de foarte multe ori l-a pus pe locul doi.

Schimbarea uriașă a fostei concurente

La mai bine de 3 ani de la terminarea filmărilor, o regăsim pe Cati prinsă într-o altă poveste parcă fără final fericit, singură cu un copil.

După ce s-a despărțit de Răzvan, aceasta a continuat încă de atunci să fie singură și să-și vadă strict de educația și creșterea fiului său, ajutată de părinții ei.

Drama prin care a trecut celebra Cati de la Insula Iubirii? Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă

Transformare radicală! Cum arată cea mai controversată concurentă de la Insula Iubirii? Teodora a vorbit despre relația cu ispita Mircea

După ce povestea sa halucinantă a fost dezvăluită în public, Cătălina Dimache a considerat în sfârșit că lucrurile nu mai pot merge așa și că nu este deloc fericită alături de Răzvan.

Bărbatul s-a dovedit a fi unul din cele mai controversate personaje de la Insulă, mai ales din cauza vorbelor sale jignitoare la adresa femeii pe care o iubea, dar și atunci când venea vorba despre fostele iubiri.

Recomandari