Dulce Maria din "Rebelde" este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

O mai ții minte pe Dulce Maria, frumoasa actriță care făcea senzație în telenovela "Rebelde"? Roberta are acum 34 de ani și este la fel de frumoasă ca în anii 2000.

După succesul uriaș pe care l-a avut atunci, Roberta Pardo a jucat în mai multe producții, printre care "Mentir para vivir", "Corazon que miente" și "Muy Padre".

De asemenea, spre deosebire de colegii săi din trupa RBD, ea și-a continuat cariera muzicală.

Nici pe plan personal, frumoasa roșcată nu o duce rău. Dulce Maria este căsătorită cu Paco Alvarez, cu care urmează să aibă un copil.

Actrița a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde a dezvăluit și sexul bebelușului: va fi mama unei fetițe.

"Suntem fericiți și recunoscători lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare", a scris ea la descrierea unui clip de la baby shower.

Iată cum arată burtica de gravidă a lui Dulce Maria din RBD:

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri