Căutare Live

Dulce Maria din "Rebelde" este însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

O mai ții minte pe Dulce Maria, frumoasa actriță care făcea senzație în telenovela "Rebelde"? Roberta are acum 34 de ani și este la fel de frumoasă ca în anii 2000.

După succesul uriaș pe care l-a avut atunci, Roberta Pardo a jucat în mai multe producții, printre care "Mentir para vivir", "Corazon que miente" și "Muy Padre".

De asemenea, spre deosebire de colegii săi din trupa RBD, ea și-a continuat cariera muzicală.

Nici pe plan personal, frumoasa roșcată nu o duce rău. Dulce Maria este căsătorită cu Paco Alvarez, cu care urmează să aibă un copil.

Actrița a făcut anunțul pe Instagram, acolo unde a dezvăluit și sexul bebelușului: va fi mama unei fetițe.

"Suntem fericiți și recunoscători lui Dumnezeu pentru această mare binecuvântare", a scris ea la descrierea unui clip de la baby shower.

Iată cum arată burtica de gravidă a lui Dulce Maria din RBD:

Vulpița și Viorel, surpriză la întoarcerea acasă. Cum au fost întâmpinați la Blăgești... Andreea Bălan a făcut “dansul divorțatelor” pe TikTok. Cum arată și ce i-au răspuns fanii...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri