Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Adela

După 354 de zile, Daniela Crudu revine în familia ”Un Show Păcătos”! Vezi cele mai TARI, SEXY și EMOȚIONANTE momente ale asistentei

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2013, după o serie de scandaluri cu Mihai Costea, iubitul său din acea perioadă, și Gigi Becali, patronul echipei Steaua, Daniela Crudu a decis să renunțe la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei

În noaptea de 15 spre 16 ianuarie 2013, după o serie de scandaluri cu Mihai Costea, iubitul său din acea perioadă, și Gigi Becali, patronul echipei Steaua, Daniela Crudu a decis să renunțe la cariera în televiziune pentru a se dedica familiei.

S-au vărsat lacrimi, s-au spus cuvinte grele, dar bruneta alegea, în acea perioadă, să-și asculte inima și să fie alături de persoana pe care o iubea. Știind foarte bine că Mihai Costea e cel care n-o mai lasă să apară în ipostaze sexy, Dan Capatos îi promite brunetei că în momentul în care va renunța la relația cu fotbalistul stelist va putea să revină pe scaunul de asistentă.

Și cum vorbele ”păcătosului” adevăr au grăit, dragostea dintre cei doi a ajuns la final, iar Daniela se va reîntoarce în locul unde s-a simțit cel mai bine, la ”Un Show Păcătos”, emisiune unde revine după 354 de zile de absență din postura de asistentă!!!

MOMENTUL ÎN CARE CRUDUȚA A ANUNȚAT CĂ RENUNȚĂ LA TELEVIZIUNE

DANIELA CRUDU, DE LA PLINUȚĂ LA SLĂBUȚĂ

CRUDU VS. BECALI, UN RĂZBOI PĂCĂTOS

Recomandari