Antena Căutare

După ani buni în care a luptat cu boala Lyme, actorul Alec Baldwin a vorbit deschis despre suferința lui: "Am crezut că voi muri"

Alec Baldwin se luptă de ani buni cu boala Lyme. Medicii i-au pus diagnosticul în 2011, dar abia acum acesta a vorbit deschis despre suferinţa lui.

Alec Baldwin se numără printre cei care se luptă cu boala Lyme. Actorul a mărturisit că ştia că are această boală înainte ca medicii să-i pună diagnosticul. În urmă cu 17 ani, el a fost muşcat de o căpuşă, iar peste câţiva ani, actorul avea să se confrunte cu aceeași problemă.

"De cinci ani de zile, în fiecare vară, apar simptomele bolii Lyme: plămâni negri, simptome asemănătoare gripei, transpirând de moarte în patul meu.

Prima dată a fost cel mai rău. Chiar am crezut că nu voi supravieţui. Eram singur, nu eram însurat la acea vreme ci eram divorţat de prima mea soţie. Stăteam în pat şi-mi spuneam: "Voi muri din cauza bolii Lyme", mărturisește vedeta.

Alexander Rae ”Alec” Baldwin III, născut pe 3 aprilie 1958, este actor, producător şi scenarist ameircan. Este cel mai mare dintre cei patru fraţi Baldwin, care sunt cu toţii actori.

A debutat în televiziune, dar s-a remarcat apoi şi pe marele ecran, într-o serie de filme apreciate de public, precum ”Beetlejuice”, ”The Hunt for Red October”, ”The Aviator” şi ”The Departed”. Evoluţia sa din drama cu accente romantice ”The Cooler” din 2003 i-a adus o nominalizare la Oscarul pentru rol secundar. Din 2006 până în 2013 a interpretat rolul Jack Donaghy în serialul ”30 Rock”, produs de postul de televiziune NBC, pentru care a câştigat două premii Primetime Emmy, trei Globuri de Aur şi şapte Screen Actors Guild.

În locul Arianei Grande, putea fi chiar ea în Manchester! Shakira a izbucnit și i-a spus unui reporter: ''Nu putem să le... Denisa Manelista nu mai spera când a primit VESTEA CEA MARE. Cântăreața poate ajunge în Cuba la tratament!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x