Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

După o nouă operație la inimă, Arnold Schwarzenegger se simte foarte bine. Ce a mărturisit actorul

Arnold Schwarzenegger a suferit o a treia operație la inimă, iar acum se recuperează.

După o nouă operație la inimă, actorul se simte foarte bine. Ce a mărturisit Arnold Schwarzenegger

profimedia

Prima sa operație pe cord a fost în 1997, când acestuia i-a fost înlocuită o valvă la inimă deoarece se născuse cu valvă aortică bicuspidă. Pentru a-i liniști pe fani, Arnold Schwarzenegger a postat fotografii din patul de spital pe paginan sa de Twitter în care îi asigura pe toți că se simte bine și îi mulțumea echipei medicale care l-a îngrijit.

Citește și: Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Fotografii l-au surprins într-o ipostază rară în Santa Monica

Acesta a scris “Mulțumită echipei medicale de la Clinica Cleveland, am acum o nouă valvă aortică care se potrivește cu noua valvă pulmonară de la ultima mea intervenție chirurgicală. Mă simt fantastic și deja m-am plimbat pe străzile din Cleveland, bucurându-mă de frumoasele statui. Multumesc ficărui medic și asistente din echipa mea!”.

Arnold Schwarzenegger se află la a treia operație pe inimă

În 2018, actorul în vârstă de 73 de ani, a suferit o altă operație la inimă la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles când a avut nevoie de o înlocuire de valvă pulmonară. O persoană apropiată actorului a mărturisit că atunci când s-a trezit din anestezie, Arnold a exclamat “I’m back(M-am întors)”, mărturisind că se simte foarte bine.

Recomandari