Durere fără margini! ”A murit rugându-l să o strângă în brațe! Plângea și urla: Ileana s-a dus! Uite, a înțepenit, se răcește!” Soțul Ilenei Ciuculete nu-și poate reveni din șoc!

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă, o ciroză care ar fi evoluat galopant.

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată. Artista suferea de o boală incurabilă, o ciroză care ar fi evoluat galopant.

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Artista s-a stins în brațele soțului său, cel alături de care își găsise fericirea și cu care era căsătorită de mai bine de 20 de ani. Potrivit declarațiilor unei apropiate, Cornel Galeș i-a stat alături Ilenei în ultimele clipe de viață.

”S-a trezit din comă. A deschis ochii și l-a strâns de mână pe Cornel. Apoi, înainte de a-și da ultima suflare, i-a spus: ia-mă în brațe, eu o să plec. Au fost ultimele ei cuvinte”, a mărturisit nașa de cununie a artistei, Doina Belu, notează Libertatea.

ILEANA CIUCULETE A MURIT. Nașa de cununie a fost cea care a vorbit prima cu soțul Ilenei, imediat ce aceasta și-a dat ultima suflare. Femeia povestește cum Cornel i-a spus, printre lacrimi și urlete, că Ileana s-a dus...

”L-am sunat să-l întreb de Ileana. A apucat să-mi răspundă. Plângea și urla. Ileana s-a dus, Uite, a înțepenit, se răcește. Ileana era lumina ochilor lui”, a mai spus Doina Belu, potrivit sursei citate.

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri