Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Dustin Diamond, starul din Salvați de Clopoțel, nu a murit în închisoare. Cum a pornit această știre falsă

Dustin Diamond, unul dintre cei mai cunoscuți actori ai serialului Salvați de Clopoțel, nu a murit în închisoare, în ciuda știrii false ce a circulat pe Internet.

Știrea falsa a apărut miercuri, când numeroși utilizatori ai rețetelor de socializare au transmis o imagine ce părea să fie o porțiune dintr-un articol ce anunța moartea lui Diamond.

Știrea falsă susținea că Dustin Diamond a murit într-o bătaie din închisoare

Imaginea ce a fost transmisă pe rețelele de socializare susținea că Diamond ar fi fost ucis într-o bătaie din închisoare, la vârstă de 43 de ani. Mai mult, știrea falsă susținea că actorul se afla în închisoare pentru o sentință de 15 ani după ce ar fi înjunghiat pe cineva.

Știrea falsă pornise, de fapt, de la site-ul Ringssss, ce pretinde că e “un ziar și site de comedie și satiră”, ce “folosește nume inventate în toate articolele sale, mai puțin în situațiile în care sunt satirizate figuri cunoscute”, scrie Reuters.

Așa cum au precizat unii utilizatori, Diamond nici măcar nu se afla în închisoare momentan. Actorul a petrecut 4 luni în închisoare în anul 2016, după ce a fost acuzat că purta cu el o armă ascunsă.

Ce a făcut Dustin Diamond după încheierea serialului Salvați de Clopoțel

Salvați de Clopoțel a fost unul dintre cele mai urmărite seriale ale anilor ‘90 și vedetele lui au devenit rapid cunoscute în întreaga lume. Dintre aceștia, Dustin Diamond a fost unul dintre cei mai apreciați de fanii serialului, însă viața sa a luat rapid o turnură bizară.

După ce l-a jucat pe Samuel “Screech” Powers în serialul de comedie, Diamond a apărut în mai multe filme și emisiuni de reality show, precum Celebrity Fit Club, unde a intrat în conflict nu doar cu colegii de platou, ci și cu prezentatorul.

După Salvați de Clopoțel, imaginea lui Dustin Diamond a avut de suferit din cauza numeroaselor conflicte publice, unele pornite o dată cu publicarea autobiografiei sale, în care își critica foștii colegi de platou, și a publicității negative ce a apărut în urma lansării propriei înregistrări pornografice.

Recomandari