Cum își declară Megan Fox iubirea pentru noul partener. E împreună cu el de numai șase luni, dar deja îi dedică un tatuaj

Frumoasa actriță Megan Fox, după divorțul de Brian Austin Green, s-a îndrăgostit de rapper-ul Machine Gun Kelly, în vârstă de 30 ani.

E împreună cu el de numai 6 luni, dar deja îi dedică un tatuaj. Cum își declară Megan Fox iubirea pentru noul partener

profimedia

Deși sunt într-o relație de doar 6 luni, iubirea dintre cei doi pare să fie suficient de puternică încât să o convingă pe furmoasa brunetă că va dura pentru totdeauna, întocmai ca tatuajul pe care i-l dedică.

Megan Fox, în vârstă de 34 de ani, a dorit să marcheze această nouă relație printr-un tatuaj, pe care l-a arătat tuturor la American Music Awards.

Tatuajul arată “el pistolero”, care în traducere înseamnă „pistolarul”, făcând referire la Machine Gun Kelly. Fanii au mai speculat că tatuajul ar putea face referire și la faptul că cei doi s-au întâlnit în Costa Rica.

Cu toate acestea, Megan Fox nu a confirmat încă speculațiile despre noul ei tatuaj. Aparent, Megan a spus într-o înregistrare din septembrie că Machine Gun Kelly și-ar fi tatuat deja inițialele actriței. Fiind în întregime acoperit de tatuaje, fanii nu au descoperit încă dacă și unde și-ar fi făcut el acest tatuaj.

Megan și Colson Baker, pe numele său real, s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare ale filmului “Midnight in the Switchgrass” și și-au făcut pentru prima data apariția pe covorul roșu luna aceasta, la American Music Awards, gală care a avut loc duminica trecută.

Relația lor pare să meargă ca pe roate, deși Megan împarte custodia celor trei copii ai săi cu Brian Austin Green, în timp ce Machine Gun Kelly are o fetiță cu fosta lui, Emma Cannon.

Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri