Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

E ”Profesor” și în iubire! Cu cine e căsătorit Alvaro Morte, starul din ”Casa de Papel”

”El Profesor”, din Casa de Papel, se iubește cu ”Lisabona”, dar asta se întâmplă doar în cel mai urmărit serial din ultimii ani. În viața de zi cu zi, Alvaro Morte este căsătorit cu Blanca Clemente, iar cei doi soți au doi copii împreună.

Alvaro Morte

Hepta

Alvaro Morte are 45 de ani, s-a născut la Cazid, în Spania, și a devenit faimos în întreaga lume grație serialului Casa de Papel, difuzat de Netflix. Personajul ”El Professor” este în topul preferințelor fanilor, dar Alvaro Morte spune că succesul uriaș al serialului nu l-a schimbat și în viața personală.

Alvaro e căsătorit cu Blanca Clemente, stilist de profesie, iar cei doi soți au doi copii împreună: gemenii Julieta și Leon.

Cei doi formează o familie de mai mulți ani, dar sunt o prezență discretă. Blanca, 42 de ani, preferă să-și țină copiii departe de atenția la care este supus Alvaro Morte.

Fanii ”Casa de Papel” au primit o veste excelentă, asta pentru că filmările pentru sezonul cinci, ultimul al seriei, au fost reluate pe 31 iulie 2020, asta după ce fuseseră întrerupte din cauza pandemiei de COVID-19.

Recomandari