Ea e ultima persoană care a vorbit cu Stela Popescu înainte să moară! Declarații uimitoare: „Era palidă, mi-a spus cu greu că este obosită, să o las în pace”

Cea mai importantă stea a Românie a urcat la cer, iar astăzi, la Teatrul Constantin Tănase, marea artistă joacă cel mai dureros rol din carieră. Prietena actriței face primele declarații și spune că l-a ultima întălnire a celor două, Stela era palidă și spunea că se simte foarte obosită.

A murit Stela Popescu, este vestea care a cutremurat întreaga Românie. Cea mai importantă stea a teatrului românesc a urcat la cer, iar astăzi, la Teatrul Constantin Tănase, marea artistă joacă cel mai dureros rol din carieră.

Prietena actriței face primele declarații și spune că l-a ultima întălnire a celor două, Stela Popescu era palidă și spunea că se simte foarte obosită.

"Mi-a spus că este obosită, am vrut să-i povestesc ceva şi mi-a spus "lasă, dragă, că acum sunt puţin obosită". A fost prima dată de când ne cunoaştem şi spune că e obosită. Nu s-a plâns de nimic niciodată, mereu a fost optimistă, la fel şi când s-a operat de cataractă", a spus vecina Stelei Popescu.

"Era foarte bună, ne cunoaştem din 1983, era foarte veselă, dinamică, niciodată nu avea o vorbă aspră. Ne-a învătat să fim optimişti, să nu bombănim, să mulţumim vieţii, să mulţumim lui Dumnezeu. Şi-a trăit viaţa decent, dar cu pasiune. O să-mi fie dor de dânsa", a mai spus doamna Marina, vecina Stelei Popescu.

Parteneri
Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.
Catine.ro
Ultimele știri