Ed Sheeran ține primele pagini ale ziarelor din cauza unei ținute care i-a scandalizat pe toți! Cum și-a făcut apariția pe scenă

 
+3 click pentru
galerie

Ed Sheeran a intrat în centrul atenției după ultima apariție în public, în cadrul unui duet alături de Beyonce, la Festivalul Global Citizen, din Africa de Sud.  Nu neapărat el a fost în centrul atenției, cât ținutacare a fost în contrast cu cea purtată de Queen B.

Pentru duetul „Perfect” , piesa care a doborât toate topurile, asusținut în fața spectatorilor din Johannesburg, Beyonce și-a făcut apariția într-o ținută spectaculoasă haute couture, în timp ce Ed Sheeran  a apărut îmbrăcat foarte casual, în tricou și blugi.

Chiar dacă este evident că niciunul dintre ei nu au vrut să transmită nimic și doar s-au îmbrăcat în stilurile lor caracteristice, dar contrastul prea mare a fost prea mult pentru unii dintre internauți care au dezbătut subiectul atât de intens, încât au ajuns să fie titluri de ziare.

Discuția a alunecat de la „lipsa de respect” a lui Ed Sheeran față de colegă de scenă (care a depus eforturi vizibile să arate cât mai bine), până la dublul standard din industria muzicală - adică așteptările nerealiste în cazul femeilor versus „libertatea” bărbaților de a se afișa așa cum poftesc, relatează unsitedemuzica.

„Ed Sheeran este un bărbat de 27 de ani și mă deranjează îngrozitor că are impresia că este ok să te îmbraci așa pe scenă, mai ales când te afli alături de Beyonce”, a scris un utilizator de Twitter. 

 

„Această fotografie este reprezentativă pentru așteptările pe care le avem de la femeile și bărbații de succes, nu-i așa?”, a notat altul.

Ed Sheeran s-a amuzat însă pe seama acestor controverse, postând o captură a unui titlu din ziar, după care și-a prezentat „ținuta” și și-a îndemnat fanii să descopere și alte „alegeri minunate de fashion” ale sale, sub hashtag-ul #dresstoimpress.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI