Cel mai mare Don Juan de la Hollywood a devenit tată pentru a zecea oară

 
+2 click pentru
galerie

Eddie Murphy, în vârstă de 57 de ani, pe lângă faptul că este un celebru actor și-a câștigat și faima de cel mai mare Don Juan al Hollywood-ului pentru că a avut relații cu cele mai frumoase femei, iar celor cinci dintre ele le-a dăruit și zece copii.

Pe 30 noiembrie, starul a devenit tată a zecea oară după ce actuala sa logodnică, Paige Butcher, în vârstă de 39 de ani, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe care l-au numit Max Charles Murphy.

Băiețelul este al doilea copil pe care Eddie îl are cu logodnica sa alături de care a început o relaţie în 2012. În urmă cu doi ani, cei doi au devenit şi părinţii unei fetiţe, Izzy Oona Murphy.

Comediantul a devenit prima dată tată în urmă cu 29 de ani, atunci când iubita lui de-atunci, Paulette McNeely, i-a dat naştere fiului său cel mare, Eric.

Doi ani mai târziu, Tamara Hood i-a dăruit un alt fiu, pe Christian (27 ani). Apoi, din singurul lui mariaj, cel cu Nicole Mitchell Murphy, au provenit fiicele Bella Zahra (16 ani), Zola Ivy (18 ani), Shayne Audra (23 ani), Bria (28 ani) şi fiul Miles Mitchell (25 ani). O altă fiică, Angel, în vârstă de 11 ani, o are alături de fosta membră Spice Girl, Mel B.

Eddie Murphy, născut pe 3 aprilie 1961, la New York, este actor şi producător. S-a remarcat în filme ca „Beverly Hills Cop”, „Dr. Dolittle” şi „The Nutty Professor” şi a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul secundar din „Dreamgirls” (2006).facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI