Căutare Live

El 62, ea 24! Dolph Lundgren s-a logodit cu o blondă superbă care i-ar putea fi fiică | Foto cu Emma

Dolph Lundgren a ajuns la 62 de ani, dar rămâne un cuceritor veritabil. Actorul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Emma Krokdal, antrenor personal, iar diferența mare de vârsta n-a putut sta în calea fericirii celor doi amorezi.

Dolph Lundgren, Sursa foto: Profimedia

În luna iunie, în plin ”lockdown” cauzat de pandemia de COVID-19, actorul suedez Dolph Lundgren și-a anunțat logodna cu Emma Krokdal, instructoare de fitness. El are 62 de ani, în timp ce ea are 24, dar cine se poate pune cu dragostea?!

Cei doi se bucură din plin de ”fluturii” din primele luni de relație și nu ratează nicio ocazie de a pune poze care mai de care mai frumoase pe Instagram.

mask off for the pics 😷😚 with my everyday date

O postare distribuită de Emma Krokdal (@emmakrokdal) pe

Chiar dacă unii fani nu s-au putut abține și au criticat diferența de 38 de ani dintre parteneri, Dolph Lundgren a preferat să-i ignore pe ”hateri” și să-și vadă liniștit de ceea ce pare noua sa viață, în brațele tinerei Emma.

Something very special happened here in Sweden. D❤️E

O postare distribuită de Dolph Lundgren (@dolphlundgren) pe

În costum de baie și încojurată de palmieri. Alina Eremia a impresionat cu o apariție exotică pe Instagram... Cine este și cum arată Joan Lin, soția lui Jackie Chan. Puțini știu că starul a înșelat-o în repetate rânduri...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri