Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

El este. Misterul a fost dezvăluit. Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Identitatea alesului a fost dezvăluită

După mai multe tentative de a lega ceva serios cu bărbații care i-au trecut prin viață, Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde.

După mai multe tentative de a lega ceva serios cu bărbații care i-au trecut prin viață, Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde, iar www.spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu blondina și un bărbat misterios, de care pare a fi extrem de apropiată, iar gesturile tandre dintre cei doi îi dau de gol și ne fac să ne gândim că există mult mai mult între ei, decât o relație de prietenie.

Bianca Drăgușanu și Bodi Alex, bărbatul care i-a sucit mințile frumoasei blondine par a fi destul de apropiați. Să se fi legat, oare, o nouă idilă în showbizul românesc și Bianca Drăgușanu să-și fi găsit marea dragoste? Pe contul său de Instagram, bărbatul misterios din viața Biancăi, care arată extrem de bine, a postat mai multe fotografii, printre care și una cu celebra blondină. Cei doi se țin de mână și poartă același tricou, cu o inscripție cu „degetul mijlociu” ridicat, pesemne că nu prea îi interesează deloc ceea ce cred ceilalți și trăiesc frumos, după propriile reguli.

Recomandari