Căutare Live

El este. Misterul a fost dezvăluit. Cine este noul iubit al Biancăi Drăgușanu. Identitatea alesului a fost dezvăluită

După mai multe tentative de a lega ceva serios cu bărbații care i-au trecut prin viață, Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde.

După mai multe tentative de a lega ceva serios cu bărbații care i-au trecut prin viață, Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde, iar www.spynews.ro vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu blondina și un bărbat misterios, de care pare a fi extrem de apropiată, iar gesturile tandre dintre cei doi îi dau de gol și ne fac să ne gândim că există mult mai mult între ei, decât o relație de prietenie.

Bianca Drăgușanu și Bodi Alex, bărbatul care i-a sucit mințile frumoasei blondine par a fi destul de apropiați. Să se fi legat, oare, o nouă idilă în showbizul românesc și Bianca Drăgușanu să-și fi găsit marea dragoste? Pe contul său de Instagram, bărbatul misterios din viața Biancăi, care arată extrem de bine, a postat mai multe fotografii, printre care și una cu celebra blondină. Cei doi se țin de mână și poartă același tricou, cu o inscripție cu „degetul mijlociu” ridicat, pesemne că nu prea îi interesează deloc ceea ce cred ceilalți și trăiesc frumos, după propriile reguli.

Primul mesaj al Elenei Udrea după ce a fost arestată în Costa Rica! Ce a declarat blonda... Ultima veste despre Prinţul Harry şi Meghan Markle face înconjurul lunii! Ce se întâmplă în căminul lor conjugal...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri