Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

EBA s-a reprofilat! Mezina lui Traian Băsescu și-a deschis o afacere de sezon | Video

Elena Băsescu s-a reprofilat și și-a deschis o afacere de sezon. Mezina lui Traian Băsescu a decis să câștige bani de pe urma pandemiei. Ce afacere și-a deschis EBA.

EBA s-a reprofilat. Si-a deschis o afacare de sezon

Mezina fostului presedinte Traian Băsescu, Elena Băsescu, s-a reprofilat şi vinde măști de protecţie pentru coronavirus. Acestea sunt destinate copiilor şi costă între 32 şi 42 de lei bucata.

Cristina Ciobănașu, schimbare de look! Ce transformare vrea să-și facă vedeta | Foto

Sunt opt feluri de măști pe site-ul Elenei Băsescu, iar despre unele dintre ele spune ca ar avea chiar patru straturi de protecție.

Intrarea pe piață a fostului europarlamentar a venit în ziua în care România a anunțat un procent foarte mare de teste pozitive, 269 din doar 4800 de teste.

Andreea Bănică, dezvăluiri uluitoare! Artista a recunoscut, după ani de zile, care este arma ei secretă! | Foto

După ce a fost europarlamentar din partea PDL (2009-2014), mezina fostului președinte Traian Băsescu, Elena, s-a lansat în afaceri la finele anului 2018. Ea a fondat o companie fiind, în prezent, unic acționar și administrator al acesteia.

În datele raportate pe 2018, compania a raportat pierderi de 13.000 de lei în doar o lună și câteva zile, conform Libertatea.

Imagini din vacanța Deliei! Cum arată paradisul unde se răsfață frumoasa artistă! | Galerie Foto

Acum, în plină creștere a cazurilor de coronavirus după relaxarea măsurilor de distanțare socială, Elena Băsescu a lansat o colecție de măști destinate copiilor.

EBA și-a facut promovare chiar pe pagina sa de socializare unde își îndemna urmăritorii să folosească produsele pe care le comercializează ea.

Galerie Foto | Andreea Bălan, aniversare cu ocazia împlinirii celor 35 de ani! Imagini de la petrecerea vedetei "Tortul a arătat exact așa cum e viața mea"

"Eu vă recomand măştile textile reutilizabile, din bumbac 100%, cu dublu strat protector din tifon: sunt mai confortabil de purtat şi, pe termen lung, sunt mult mai ieftine decât cele chirurgicale, care trebuie înlocuite după doar câteva ore. În plus, pot fi şi un accesoriu vestimentar mai vesel într-o perioadă destul de ternă şi aparent lipsită de optimism., scriea EBA pe pagina sa de Facebook.

EBA s-a reprofilat! Mezina lui Traian Băsescu și-a deschis o afacere de sezon | Video

Recomandari