Elena Ionescu, anunț important pentru fani. Artista a dat vestea purtând un body sexy și o pereche de tocuri amețitoare

Elena Ionescu și-a anunțat fanii că urmează să lanseze o nouă piesă.

Elena Ionescu a dat o veste mult așteptată pentru fani

Instagram

Elena Ionescu a postat pe Instagram o fotografie purtând un body alb, mulat, și o pereche de cizme cu tocuri înalte. În acest mod, Elena Ionescu a anunțat că urmează să lanseze o nouă piesă latino:

„Vă pregătesc super piesă! Stați aproape!”, a scris Elena Ionescu pe contul său de Instagram.

Cum a început carierea artistei Elena Ionescu

Elena Ionescu s-a născut în Caracal în 1988 a făcut canto și teatru la școala populată de artă. În 2006 Elena Ionescu a aflat că trupa Mandinga organiza un casting pentru o solistă și a avut curajul să participe, deși încă era la liceu. Elena a instrat în trupa care a consacrat-o iar faptul că vorbea fluent spaniola a ajutat-o în comunicarea cu colegele din Cuba. Când Elena a împlinit 18 ani a avut parte d eo surpriză din partea colegilor de trupă, car ele-au mulțumit atunci profesorilor liceului Elenei, pentru înțelegerea de care au dat dovadă, în ceea ce privește cariera muzicală a artistei.

Citește și: Elena de la Mandinga, moment emoționant, la “Te cunosc de undeva!”. Publicul o aplaudă în picioare

Elena Ionescu a participat cu trupa Mandinga la Eurovision, în 2012, obținând locul 12 în clasamentul final. În vara acelui an piesa „Zaleilah” a fost un adevărat hit.

Elena Ionescu a fost alături de trupa Mandinga timp de 10 ani, din 2006 până în 2016, moment în care a decis să îmbrățișeze o carieră solo.

Printre melodiile lansate în timpul carierei solo s-au numărat:

„Decembrie de poveste", în 2016,„ Spune-i” (feat. Mahia Beldo), în 2017, „Laleyla” și „Al 6-lea simț", tot în 2017, „Ce e dragostea” și „Sube el volumen", în 2019 și „Noapte albă”, în 2020.

Elena Ionescu a participat la Te cunosc de undeva!

În anul 2014 Elena Ionescu a fost concurentă la show-ul transformărilor de la Antena 1, Te cunosc de undeva!

Citește și: Elena Ionescu, apariție provocatoare la Revelionul Starurilor 2021.Cum arată din față rochia îndrăzneț de scurtă a vedetei

Atunci, Elena Ionescu și-a depășit limitele și a interpretat personaje car emai de care mai dificile sau ofertante.

Cu siguranță Elena își amintește de ediția emisiunii în care a avut de interpretat două personaje și s-a simțit extrem de rău, dar nu a lăsat acest lucru să se vadă.

Elena Ionescu a cântat piesa „Push It” de la Salt-N-Peppa, alături de colegele ei Nicole Cherry și Raluka, ca momment extra-concurs și a intrat în pielea lui Caro Emerald, cu piesa “Tangled Up”, în concursul propriu-zis, nelăsând o secundă să se vadă cât de rău se simţea, de fapt. A făcut un tratament cu aerosoli pentru a putea urca pe scenă și i-a impresionat pe toți cu ambiția și puterea de a trece peste obstacole când vine vorba de spectacole.

Citește și: Moment incendiar la "Neatza"! Rochia prea scurtă a Elenei Ionescu, ex Mandinga, s-a ridicat și a lăsat la vedere tot.

Ultimele știri