Live acumFilm: Divergent
Prime Time 20:00Poftiti pe la noi: Poftiti la munca (r)

Elena Merișoreanu a fost înșelată de soț cu o colegă de breaslă: ”Te tai bucăți și te arunc la câini”

Una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară a trecut printr-un mare șoc atunci când a aflat că soțul ei are o relație cu o colegă din breasla ei.

Elena Merișorean, înșelată

Chiar dacă a avut o carieră de succes și o familie frumoasă, interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a trecut prin momente destul de dificile atunci când pe la urechi au început să-i ajungă diverse zvonuri despre idilele soțului.

Artista este căsătorită de o viață cu Viorel Croitoru, și nu s-a pus niciodată problema despărțirii, deși aceste situații devenise mai mult decât evidente. „Am 44 de ani de căsătorie și bărbatul meu m-a înșelat foarte mult! Îți jur! Cu colegele mele! Pe cuvântul meu de onoare”, a declarat Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu a explicat și motivele care au convins-o sa treacă peste lipsa de devotament a soțului: „Omul se purta fain acasă, aducea ce trebuie, nu mă neglija… Lasă-l să facă ce vrea! Tot acasă vine”. Astfel, înșelată de soț, cântăreața le-a dat un sfat pretios femeilor care au probleme cu barbatii: „Dacă te bate, dacă nu aduce bani acasă și nu vede de familie și de copii, în clipa aia îl lași”.

Cum a aflat ea de isprăvile soțului? „Plecasem într-un turneu de șase luni în Israel și, la un moment dat, îmi scrie o colegă de-a mea o scrisoare și îmi zice: ‘Vezi că soțul tău umblă cu cutare! Am văzut când a plecat cu mașina, de la teatru, cu ea!’ Am sunat acasă, la o vecină și a întrebat-o dacă la mine acasă este lumină, pentru că nu răspunde nimeni la telefon. Vecina mi-a zis că era lumină și că părea o siluetă de femeie. ‘Cred că e soacră ta’, mi-a zis vecina. Mi-am dat seama despre ce este vorba….

Când s-a întors în țară, artista a pus la cale un plan. „Culmea, cam toți din teatru aflaseră. Era frumoasă rău de tot. Într-o zi, o prind la repetiții și i-am pregătit o surpriză. Am invitat-o la mine acasă, să luam prânzul împreună. Pun eu masa, cu lumânări, am stat de vorbă… Am zis că trebuie să spuna ea, să recunoască cu gura ei. Iau un cutit atât de mare și îi zic: te tai bucați și te arunc, la câini te dau’. A facut niște ochi mari la mine și a zis: ‘Da, dragă! Dacă nu ți-l luam eu, ți-l lua alta. Și poate ți-l lua de tot. Eu ți-am tinut casa, i-am călcat și cămășile și tu vii și…’. Am luat-o în brațe, am pupat-o și în ziua de azi suntem prietene și nu i-am spus soțului meu nimic. Acum va afla, de la emisiune”, a mai spus Elena Merisoreanu.