Căutare Live

Elena Merișoreanu, testată pentru coronavirus. Cântăreața a trecut prin momente dramatice: ”Nu am închis un ochi azi-noapte!”

Elena Merișoreanu, celebra interpretă de muzică populară, a fost testată pentru coronavirus, după ce asistenta medicală care îi făcea infecții s-a confruntat cu febră, fiind suspectă de COVID-19.

Speriată că ar fi putut contracta virusul, Elena Merișoreanu a mers la spital pentru a fi testată și a trecut prin momente extrem de tensionate.

„Am stat cu emoții foarte mari azi-noapte, pentru că doamnei care îmi face mie recuperarea la picior și-mi face masaj i s-a făcut rău ieri. A făcut febră, a dus-o urgent la spital, a spus cu cine a luat ultima dată legătură. Au venit, mi-am făcut și eu testul ăsta COVID. Toată noaptea nu am închis ochii de frică că na, am mai luat legătură cu ai mei, vă dați seama”, a povestit artista la Antena Stars.

Povești de suflet, cu Elena Merișoreanu. Artista trăiești o frumoasă poveste de iubire de peste 45 de ani

Elena Merișoreanu a aflat dis-de-dimineață că, ea și asistenta au fost testate negativ pentru Covid-19.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri