Elena Merișoreanu, jefuită de menajeră, timp de doi ani. Acum, a dat lovitura, spre disperarea artistei: A fost o pagubă destul de mare. Nu va dormi liniştită pe pernă"

O altă cântăreaţă de la noi a fost jefuită de propria menajeră. Elena Merişoreanu a rămas fără bijuteriile din aur extrem de valoroase.

O altă cântăreaţă de la noi a fost jefuită de propria menajeră. Elena Merişoreanu a rămas fără bijuteriile din aur extrem de valoroase.

"A fost o pagubă destul de mare. Eu am fost pleacată într-un turneu. Când m-am întors am văzut că nu mai e aurul. Mi-am dat seama că joacă teatru, când am întrebat-o. Odată a venit băiatul ei la poartă. Apoi, a plecat acasă şi n-a mai venit.

Era de doi ani în casă, tot mai vedeam că mai dispare câte ceva, dar nu băgăm în seamă. Nu cred că va dormi liniştită pe pernă. Cu poate să fure din casă în care mănâncă o pâine", povestește Elena Merișoreanu, despre cea care a jefuit-o.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri