Căutare Live

Elisabetta Gregoraci, cat malul la Cannes

„Sarcina trece usor cu pizza, spaghete si ciocolata. Toate, in cantitati mari. Mai am putin si il ajung pe Flavio din urma”, marturisea Elisabetta Gregoraci in iarna, pe atunci in ultimul trimestru.

Intre timp, doamna Briatore a nascut un baietel perfect sanatos, dar urmarile exceselor culinare nu au disparut absolut deloc, iar acest lucru s-a putut vedea la chiar primul eveniment monden la care modelul a participat in calitate de mamica.

Desi au trecut exact doua luni de la aducerea pe lume a micutului Nathan Falco, Elisabetta a afisat o silueta de femeie inca gravida, miercuri seara, la Festivalul de Film de la Cannes.

Venita la bratul sotului ei, italianca a purtat o rochie eleganta, creatie Roberto Cavalli, dar, dupa cum se poate vedea, prea stramta pentru sunculitele si burtica frumoasei.

www.vdtonline.ro
Miss Rusia, arestata la New York... Janet Jackson s-a tuns baieteste...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri