Ellen Page și-a schimbat numele în Elliot Page și a publicat prima fotografie la bustul gol de când a devenit bărbat

Elliot Page a publicat prima fotografie la bustul gol de când a ales să devină bărbat, iar fanii au fost în delir. Actorul, care înainte se numea Ellen, a devenit cunoscut pentru roluri în filme și seriale celebre, precum „Juno” și „Inception”.

Elliot Page, alături de soția lui, Emma Portner, la un eveniment cinematografic.

Hepta

Elliot Page a șocat o lume întreagă atunci când a dezvăluit faptul că nu se mai regăsea în trupul de femeie cu care s-a născut și a vrut să devină bărbat, lucru care s-a și întâmplat, el recunoaște acum că se simte bine în trupului său. Celebrul actor a început transformarea, iar acum radiază de fericire. De curând, el a publicat o fotografie la buctul gol, iar prietenii virtuali i-au scris numai mesaje frumoase.

Citește și: Ellen Page, una dintre cele mai iubite actrițe ale anilor 2000 și-a schimbat numele și vrea să fie considerată bărbat

Alături de fanii acestuia, alte vedete internaționale i-au adresat cuvinte laudative.

Miley Cyrus i-a scris câteva cuvinte frumoase

Printre celebritățile care i-au scris mesaje apreciative s-a numărat și Miley Cyrus, care i-a comentat scurt: „Fierbinte”, semn că îi apreciaza mult schimbarea.

Elliot Page și-a arătat abdomenul plin de pătrățele pe Instagram, iar fanii au fost extaziați. Deși este o schimbare enormă, actorul nu se mai ascunde deloc și se simte mândru de trupul său, chiar de când a început procesul de schimbare.

Actorul care a jucat de curând în serialul The umbrella academy, atunci când încă mai era femeie, este o inspirație pentru toti tinerii care nu se regăsesc în corpurile lor și și-ar fi dorit să se fi născut în al trup.

El a dezvăluit în luna decembrie a anului trecut că este transexual, iar din acel moment a fost doar un singur pas pe care a trebuit să-l facă pentru a arăta exact cum și-a dorit.

Ellen Page a recunoscut că este transsexual și și-a schimbat numele în Elliot

Ellen Page a ales să-și schimbe numele care a făcut-o celebră. Elliot, în vârstă de 33 de ani, a publicat mai multe mesaje pe rețelele de socializare, unde a explicat ce l-a determinat să facă aceste schimbări din viața sa. Soția lui îl susține în totalitate.

“Salutare prieteni, vreau să împărtășesc cu voi că sunt trans. (...) Mă simt norocos să pot împărtăși asta cu voi. Să fiu aici. Să ajung la acest moment din viața mea. Sunt recunoscător pentru sprijinul oamenilor incredibili care m-au ajutat în această călătorie. Nu am cuvinte să exprim cât de uimitor mă simt să dezvăluit în sfârșit că iubesc ceea ce sunt suficient de mult încât să fiu eu însumi. Am fost inspirat la nesfârșit de atât de multe persoane din comunitatea transsexuală. Vă mulțumesc pentru curaj, generozitate și munca de a-i include și pe acești oameni în rândul lumii. Voi oferi tot sprijinul și mă voi strădui în continuare pentru a îndemna societatea să fie mai iubitoare”, a mărturisit actorul.

Soția lui Elliot a mărturisit că este mândră de el

Emma Portner, soția actorului, a dezvăluit faptul că este mândră de Elliot și îl susține în totalitate, în toate deciziile sale. Este bucuroasă că a avut curajul de a dezvălui tuturor care este cu adevărat orientarea sa sexuală.

Citește și: Șoc în lumea filmului. O actriță celebră s-a măritat cu o... femeie: „Și-au pus verighete!!!”

“Oamenii trans, ciudați și fără să aibă două fețe sunt un dar pentru această lume. De asemenea, vă cer să aveți răbdare și să ne oferiți intimitate, dar vă rog să vă alăturați mie în a sprijini toți oamenii din comunitatea trans în fiecare zi. Existența lui Elliot este un dar. Strălucește dragă E. Te iubesc mult.”, a declarat Ema Portner.

Ultimele știri