Căutare Live

Ellie White, manechin! Va defila intr-o superba rochie Mirela Stelea in scop caritabil!

Frumoasa cantareata Ellie White va urca in aceasta seara pe podiumul de moda in postura de manechin. Artista va imbraca o superba rochie semnata Mirela Stelea, creatia vestimentara urmand sa fie licitata in scop caritabil.

Evenimentul din Club Princess este organizat si prezentat de Andreea Marin Banica si are scopul de a construi, cu banii stransi, o biblioteca pentru copiii nevoiasi dintr-o scoala de langa Bucuresti.

Mirela Stelea si Ellie White au primit cu entuziasm propunerea Andreei Marin de a se alatura acestui eveniment cu scop nobil. Astfel ca sotia fotbalistului Bogdan Stelea a donat o rochie in valoare de 500 de euro, confectionata din matase naturala bej si mov, cu aplicatii manuale de tul, iar Ellie White a acceptat sa devina pentru o seara manechin si sa o puna in valoare cat mai bine pe podiumul de moda.

Pe scena clubului vor urca Andra, dar si Vunk & Alexandra Usurelu, pentru doua recitaluri de exceptie. Fondurile stranse in urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o scoala de langa Bucuresti.

"Școala are sute de volume, carti extraordinare, unele se afla inca in tipla deoarece nu au fost desfacute, fiind primite in urma unor donatii. Din pacate, toate zac intr-o magazie de 2 metri patrati, ingramadite unele peste altele, deoarece nu exista conditii - niste rafturi civilizate - pentru a se amenaja o biblioteca.

Copiii cer mereu carti profesoarei, sunt dornici sa citeasca, unii dintre ei au rezultate foarte bune, chiar in conditiile precare in care invata. Unii nu au carti acasa si nu au cum sa isi faca temele. Pur si simplu, parintii nu isi permit sa le cumpere carti", declara Andreea Marin Banica, presedintele Fundatie Pretuieste Viata.

Candice Swanepoel: "Modelling-ul a fost razbunarea mea"... FOTO! E imensa! Jessica Simpson, domnisoara de onoare...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri