Emilia Ghinescu, declarații după ce s-a vindecat de Covid-19. Ce a mărturisit artista

Emilia Ghinescu se numără și ea printre vedetele care s-au infectat cu Covid-19. Deși artista a mărturisit în nenumărate rânduri că s-a protejat și și-a luat toate măsurile de siguranță , artista a avut parte de o perioadă extrem de grea.

Emilia Ghinescu a fost infectată cu Covid-19 și a trecut prin momente dramatice

Instagram

După ce s-a vindecat, Emilia Ghinescu a făcut declarații despre coșmarul prin cate a trecut.

Potrivit Viva.ro, Emilia Ghinescu a stat în izolare alături de familia ei. Perioada cea mai grea a fost atunci când simptomele Covid-19 s-au intersectat cu boala de care suferă de ani de zile, astmul.

Artista a declarat la Antena Stars că timp de trei săptămâni i-a fost foarte rău, dar acum se simte bine. Simptomele au fost agravate de faptul că artista de muzică populară suferă de astm și i-a fost destul de greu să respire.

Emilia Ghinescu a prezentat Acces Direct

Emilia Ghinescu a fost prezentă în platoul emisiunii Acces Direct pe data de 18 ianuarie 2021 în rolul de prezentator. Aceasta i-a ținut locul Mirelei Vaida timp de o zi, cât aceasta s-a aflat la filmările pentru Te cunosc de undeva.

Emilia Ghinescu e una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de muzică populară de la noi din țară. Atunci când a venit la Acces Direct, aceasta a declarat că se simte onorată să facă parte din echipa emisiunii.

"Astăzi îi țin locul Mirelei. Sper să îmi transmiteți energia dumneavoastră pozitivă și să scap de emoții. Mirela te așteptăm din nou, mâine, la emisiune cu forțe proaspete. Mulțumesc din tot sufletul meu echipei Acces Direct pentru încrederea ce mi-au dat-o, pentru că mi-au dat pe mâini un asemenea proiect.”

Mirela Vaida este în prezent concurent în sezonul 16 al emisiunii Te cunosc de undeva, emisiune care se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, pe Antena 1.Mirela Vaida, concurentă în sezonul 16 Te cunosc de undeva

Concurenta sezonului 16 al show-ului transformărilor a precizat că depune o muncă asiduă, pentru a ține pasul cu celelalte vedete participante.

Obişnuită cu scena transforming show-ului în calitate de invitat special, de data aceasta, Mirela Vaida a păşit în spectaculosul joc al transformărilor: „Culmea, nu sunt prezentator!”, a glumit artista, completând: „aş fi putut să fiu poate în juriu, dar nu mă bag, pentru că Ozana şi Andreea fac treabă foarte bună, aşa că mă las pe mâna lor. Mă simt ca la şcoală, într-a XII-a, parcă învăţăm pentru bacalaureat, ne interesează concurenţa, care e mai bun, ce i-a picat fiecăruia, ce note avem, cum ne înţelegem, cine cui dă puncte... Contează să ne simţim bine, să dăm totul pe scenă şi să ne bucurăm de momentele astea superbe, pentru că atmosfera de la Te cunosc de undeva! e tot timpul de sărbătoare!”.

Ultimele știri