Eva Longoria, operată de urgență! I s-a făcut rău brusc, la Cannes, după ce a impresionat pe toată lumea cu fiul ei de un an - Foto

 
+2 click pentru
galerie

Eva Longoria a fost operată de urgenţă, după ce i s-a făcut rău brusc, la Cannes, unde se afla pentru a prezenta un film în care joacă, „Dora and the Lost City of Gold" (2019). 

Actrița Eva Longoria, în vârstă de 44 de ani, a început să se simtă rău duminică, cu două zile înainte de începerea Festivalului de Film de la Cannes, unde venise pentru a prezenta filmul „Dora and the Lost City of Gold" (2019) în care joacă rolul mamei celebrei adolescente Dora the Explorer, într-o nouă versiune cinematografică cu actori în carne şi oase.

Eva Longoria a fost dusă imediat la spital, unde i s-a realizat o apendictomie, potrivit revistei franceze Closer.

Vedeta serialului „Neveste disperate" urma să se prezinte la Palatul Festivalurilor când a început să acuze o durere puternică de stomac ce s-a extins apoi în întreg abdomenul.

Echipa actriţei, îngrijorată de faptul că durerea nu ceda, ci dimpotrivă se agrava, a chemat un medic care s-a prezentat la hotelul Martinez, unde era cazată Eva Longoria, potrivit Agerpres. 

După examinare, doctorul i-a pus diagnosticul de apendicită, iar actriţa a fost transportată de urgenţă la spitalul Simone Veil, unde a fost operată în aceeaşi zi.

Eva Longoria se recuperează bine după operaţie şi a devenit una dintre atracţiile Festivalului de la Cannes, unde a venit împreună cu fiul ei Santiago, care urmează să împlinească un an.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI