Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Exclusiv! Loredana Chivu ii ia masurile lui Sultan Kosen, cel mai inalt om din lume: 135 centimetri piept, marimea 60 la pantofi

Dan Capatos l-a invitat in emisiune pe cel mai inalt om din lume, Sultan Kosen, un Gulliver modern. La 2.51 metri inaltime, poarta marimea 60 la pantofi iar lumea, din punctul sau de vedere, e populata de "pitici".

Sultan Kosen e un barbat fericit, in ciuda conditiei sale genetice, gigantismul, si inaltimii impresionante: 2.51 metri. La varsta de 12 ani, masura cat tatal sau (1.75 cm) iar in 2009 a fost omologat de Guiness World Records drept omul cel mai inalt din lume, cu cele mai lungi maini (27.5 cm) si picioare (36,5 cm). Uriasul turc poarta nici mai mult, nici mai putin, decat marimea 60 la pantofi!

Kosen spune ca, la fel ca si Joyti Amge, incaperea si hainele sale au fost modificate, conform nevoilor sale. Vestimentatia sa este facuta pe comanda, de croitor, din cauza marimilor speciale. Bineinteles, Loredana Chivu nu a rezistat ispitei de a-i lua masurile. Blonda a fost impresionata de dimensiunile pieptului sau, chiar mai mare decat al ei: 135 centimetri!

Asistenta lui Capatos a incercat sa il farmece pe Sultan, dar nu a avut deloc succes. In ochii lui Sultan, unul dintre marile ei defecte sunt silicoanele. Turcul spune ca "ii place ce este natural".

Asta nu inseamna ca romancele nu au sansa in fata lui. Capatos a adus-o in platou pe Simona, cea mai inalta femeie din Romania, sperand ca intre cei doi sa iasa artificii.

Recomandari