Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

EXCLUSIV. Monica Gabor a rupt tacerea la Acces Direct: "Mr. Pink este foarte gelos"

Dupa mai multe luni in care a refuzat sa-si transforme viata personala in subiect de presa, Monica Gabor a decis sa rupa tacerea. Intr-o interventie telefonica la Acces Direct, vedeta a vorbit despre misteriosul iubit, planurile de viitor si, bineinteles, despre micuta Irina. Asa am aflat ca Monica este indragostita pana peste cap, dar totodata trista. Din pricina fetitei, care a ramas in Romania.

Monica Gabor este o femeie fericita. Are tot ce isi doreste, iar iubitul ei o rasfata zi de zi! Traieste in lux si este pe cale sa devina vedeta si in America, asa cum a fost si in Romania. Cu toate acestea, Monica are si momente in care este extrem de trista. Un ocean o desparte de fiica ei, Irina.

"Sunt intradevar norocoasa, sunt recunoscatoare ca am un om care vrea sa-mi scoata la suprafata naturaletea si sinceritatea. Imi da posibilitatea sa fiu eu. Sunt din nou un suflet pur, un lucru pe care l-am schimbat este ca am invatat cum sa-i iubesc si sa-i respect pe cei din jurul meu, sa fiu mai modesta si sa cobor cu picioarele pe pamant", a marturisit Monica Gabor, la Acces Direct.

Cat despre misteriosul domn Pink, vedeta a fost foarte retinuta. De dragul relatiei. "Nu tuturor le plac camerele, nu-si doreste sa apara. Daca ar fi vrut, ar fi avut posibilitatea sa o faca in cel mai frumos mod. Pentru el conteaza mult mai mult intimitatea. Vrea sa ne protejeze relatia. Considera ca prin expunere relatia noastra s-ar eroda in timp", a declarat Monica, precizand, totodata, ca isi va aduce sufletul pereche in Romania. Insa deghizat!

Cu alte cuvinte, nu isi ascunde dragostea, dar nici nu vrea sa o transforme intr-un subiect de presa.

Vedeta a vorbit si despre partile mai putin "romantice" ale relatiei. "Sunt geloasa, asa sunt eu. Imi place ca ceea ce este al meu sa ramana doar al meu. El este foarte gelos, mai gelos ca mine", a marturisit Monica. "Fosta doamna Columbeanu a vorbit, dupa cum era de asteptat, si despre relatia cu Irina, micuta care a ramas cu Irinel. Monica a marturisit, cu aceasta ocazie, ca i-a fost foarte greu in ultima perioada si ca, in vara, a suferit o adevarata cadere din pricina faptului ca nu-si putea vedea fiica.

Insa tot raul e spre bine. Pe viitor, poate, lucrurile se vor schimba. Mai ales ca domnul Pink vrea sase copii!

Recomandari