Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Facebook de vedetă: A slăbit, s-a îngrășat, iar a slăbit... Cum arată ACUM X-Tina, cea mai DIRRTY mămică din muzică!

De 14 ani, Christina Aguilera se joacă cu inimile fanilor. Transformările de look, de gen muzical și chiar relațiile tumultoase i-au ținut pe cei mai mulți cu sufletul la gură. Cântăreața a trecut de la „dirrty” la elegant pin-up, apoi la cântăreața discretă care privește lumea prin ochii unei mame

De 14 ani, Christina Aguilera se joacă cu inimile fanilor. Transformările de look, de gen muzical și chiar relațiile tumultoase i-au ținut pe cei mai mulți cu sufletul la gură. Cântăreața a trecut de la „dirrty” la elegant pin-up, apoi la cântăreața discretă care privește lumea prin ochii unei mame.

Lumea întreagă a redescoperit-o pe cântăreață în fiecare an. O dată blondă, apoi brunetă, mai ieri roșcată - Aguilera a știut cum să mențină atenția fanilor vie. Modificările de greutate au fost alt subiect ce a ținut prima pagină a ziarelor astfel că, în ultima vreme, cei mai mulți dintre fanii inițiali, care o cunoșteau din vremea "Genie in a Bottle" și "What a Girl Wants", nu știu cum mai arată. Contul de Facebook al cântăreței însă, face lumină în acest sens.

X-Tina postează des imagini cu logodnicul său, Matthew Rutler, și copilașul pe care îl așteaptă. Aguilera mai are un copil cu primul soț, Jordan Bratman.

Recomandari