Facebook de vedetă: Cea mai sexy femeie din viața Briliantului îl părăsește? Consuelo Mutu se confesează online

Norocul pe teren nu îl slăbește pe atacantul Petrolului, Adi Mutu, dar în dragoste, lucrurile stau altfel. Consuelo, soția sa din 2005 și mama fiicelor sale, preferă să stea la distanță, contemplând viața de mămică singură în Republica Dominicană

Norocul pe teren nu îl slăbește pe atacantul Petrolului, Adi Mutu, dar în dragoste, lucrurile stau altfel. Consuelo, soția sa din 2005 și mama fiicelor sale, preferă să stea la distanță, contemplând viața de mămică singură în Republica Dominicană.

Cea mai sexy femeie cu care a fost Briliantul vreodată a rămas acasă cu fetele, refuzând să vină în România. Consuelo și-a petrecut ultimele săptămâni în țara natală alături de Adriana și Maya, fiicele ei cu Adi, postând imagini nostalgice pe contul său de Facebook. Deși bruneta nu a arătat niciodată mai bine, fotografiile surprind privirea tristă a unei femei care ia în considerare posibilitatea divorțului.

Mai mult, aceasta a transmis prietenilor mesaje precum: „cele mai mari daruri în viață se numesc iubire, timp și viață... aici cu marile mele iubiri Adriana Lea și Maya Vega” (dar nu și soțul său), „gândește ca o regină, unei regine nu îi e frică să dea greș. Greșelile sunt un pas către măreție, regenerare, transformare”, „ține capul sus, ține fruntea sus și cel mai important, continuă să zâmbești pentru că viața e frumoasă și ai atâtea motive să râzi”.

Nici ea, nici fotbalistul român, nu au confirmat zvonurile, dar nici nu s-au grăbit să ateste dragostea lor nemuritoare, preferând să lase totul la închipuirea fanilor și a presei.

Dacă Mutu ar semna actele de divorț, acesta ar fi al doilea mariaj eșuat pentru românul care a înscris zilele trecute în meciul cu Botoșani.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri