Căutare Live

Familia regală impune reguli aspre. Ce li se interzice bonelor să le spună copiilor ducilor de Cambridge

Familia regală instruiește bonele copiilor ducilor de Cambridge și se asigură că acestea respectă în tocmai recomandările care le sunt făcute. Cei de la familia regală britanică se asigură că ele nu le spun copiilor acest cuvânt.

Ducii de Cambridge își doresc o educație aleasă pentru copiii lor.

getty

În podcast-ul Us Weekly Royally Us a apărut pentru prima data acest zvon și se pare că bonele care se îngrijesc de educația micuților de la casa regală britanică se supun regulilor.

La angajare, acestora li se spune că nu au voie să folosească cuvântul “copii” în fața copiilor ducilor de Cambridge. Prin urmare, Prințul George, Prințul Louis și Prințesa Charlotte nu ar trebui să audă niciodată din gura vreunei bone acest cuvânt.

Deși tuturor li se pare ciudat că tocmai acest cuvânt este interzis, lucrurile sunt cât de poate de adevărate.

Citește și: Topul celor mai spectaculoase ținute purtate de Kate Middleton în 2020. Aparitia neobișnuită în pantaloni, care a atras atenția

Femeile care participă la training-ul pentru a deveni bone la casa regală primesc această veste legată de vocabularul lor în preajma copiilor. Se pare că bonelor li se interzice să se adreseze micuților prinți prin apelativul “copii”pentru că arată o lipsă de respect, potrivit thenews.com.

Cu toate acestea, se știe că Prințul William și soția sa Kate Middleton nu sunt extrem de exigenți în ceea ce privește creșterea copiilor lor. Toți cinci formează o familie frumoasă împreună și se bucură de fiecare moment.

Oricât ar fi de ocupați, Kate și Prințul William știu întotdeauna să rezerve timp de petrecut și cu micuții lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Cum a luat naștere relația dintre Prințul William și Kate Middleton

Povestea de dragoste care începuse între Printul William, viitor rege, și Kate Middleton, stră-strănepoata unui miner, a făcut valuri în presa de pretudindeni. Încă tulburat de divorțul toxic al părinților săi, tânărul prinț visa să clădească o frumoasă relație alături de colega sa de la universitate.

Dar lucrurile nu au mers perfect de la început între ei. Pe când avea doar 24 de ani, William a considerat că este prea tânăr pentru a avea o familie. Atunci Kate a fost devastată și s-a retras în sânul celor dragi pentru a uita de dureroasa separare.

William a „sărbătorit” despărțirea lor într-un mod cu totul diferit: o vizită la clubul de noapte preferat. Pe atunci, știrea despre ruptura dintre ei nu fusese făcută publică.

Citește și: Fratele ducesei de Cambridge urmează să se căsătorească. Cine e și cum arată viitoarea cumnată a lui Kate Middleton

Timpul a trecut și cei doi s-au reîntâlnit întâmplător. Atât Kate, cât și William au fost invitați de către prietenul lor comun, Sam Waley-Cohen, la o petrecere.

Cum era de așteptat, au sosit separat, însă au petrecut ore în șir vorbind. Ba mai mult, prințul a încercat să o convingă să-i mai dea o șansă. A fost seara în care William a realizat că Middleton este aleasa lui.

S-au împăcat în câteva săptămâni și, în septembrie, au zburat în Seychelles. Acolo au căzut de acord că se vor căsători.

După opt ani de întâlniri și numeroase speculații, Printul William și Kate Middleton și-au oficializat relația în noiembrie 2010.

Delia a apelat la o coafură îndrăzneață. Cum arată cu două codițe de școlăriță... Vedete care s-au cunoscut pe platourile de filmare. Cine sunt cei care și-au găsit dragostea la locul de muncă...
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Pentru o zi aniversară, o zi onomastică sau pentru un weekend petrecut cu familia și...
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022. Leii iau o decizie dificilă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 octombrie 2022 aduce schimbări în viața nativilor din zodiac. În...
Parteneri
Tort de morcovi cu mango și cremă de brânză
Catine.ro
Ultimele știri
x