Căutare Live

Fanii, în extaz! Oana Zăvoranu revine pe piața muzicală: "O să fiți surprinși!"

Oana Zăvoranu e întotdeauna plină de surprize! Se pare că vedeta își pregătește intens revenirea pe piața muzicală din România.

Facebook

Oana Zăvoranu e întotdeauna plină de surprize! Se pare că vedeta își pregătește intens revenirea pe piața muzicală din România.

Deși bruneta nu a anunțat oficial faptul că are noi proiecte pe plan muzical, aceasta a fost dată de gol de producătorul Adi Cristescu.

Invitat la emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, compozitorul a dezvăluit că lucrează în prezent la un album pentru Zăvo.

"Oana Zăvoranu e foarte conştiincioasă şi mă sună că vrea să lucrăm. A luat-o din nou dorul acesta de muzică. Eu, împreună cu alţi băieţi, am făcut un album pentru Oana. O să fiţi surprinşi", a declarat Adi Cristescu la Antena Stars.

INTERVIU EXCLUSIV! Octavia Geamănu, despre fericire, furtuni şi momente speciale... Alina Eremia, 22 de ani, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România! Vedeta a dezvăluit secretul succesului...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri