Căutare Live

Fanii se roagă pentru ea! Mirabela Dauer, informații de ultimă oră: "I-au scos rinichiul stâng, pentru că exista o tumoră"

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mirabelei Dauer! De ce trebuie să rămână artista internată în spital?

Informaţii de ultimă oră despre starea de sănătate a Mirabelei Dauer! De ce trebuie să rămână artista internată în spital?

"Am primit un mesaj de la un apropiat de-ai Mirabelei Dauer. Mira este aşa cum o ştiți, o puternică. Nimic în viaţa ei nu e uşor, dar Dumnezeu îi apără pe oamenii buni. I-au scos rinichiul stâng pentru că exista o tumoră. Nu este cazul unei boli incurabile. În urmă cu o săptămână a avut loc operaţia. De atunci a progresat în fiecare zi. Mirabela este în continuare internată în spital, sub atenta observaţie a medicilor. O să stea în spital atâta timp cât vor considera medicii. Este o perioadă de recuperare", a spus Mihai Morar în emisiunea "Răi da buni".

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Nicole Kidman, "îndrăgostită" de un român! Actrița a întrebat, când a venit să filmeze în România: ”Dar voi av...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri