Căutare Live

Fără lenjerie intimă, într-o rochie extrem de sexy. Cum s-a fotografiat Alexandra Stan, spre bucuria fanilor

Alexandra Stan își surprinde din nou admiratorii de pe pagina sa de Instagram, pozând într-o ținută sumară.

Fără lenjerie intimă, într-o rochie extrem de sexy. Cum s-a fotografiat Alexandra Stan, spre bucuria fanilor

instagram

Frumoasa Alexandra Stan îi surprinde pe urmăritorii ei de pe Instagram cu o ținută sexy. Celebra cântăreață a adoptat un look classy și provocator în același timp, purtând o rochie neagră, cu o crăpătură abisală, cu mănuși negre și tocuri înalte.

Machiajul ei impecabil îi pune în valoarea frumusețea și îi evidențiază ochii, în timp ce rochia îi dezvăluie formele armoniose, cu un trup de invidiat.

Deși de curând Alexandra a trecut printr-o despărțire se pare că s-a refugiat în muzică, pasiunea ei eternă, și este ocupată cu noile proiecte.

Artista nu lasă să se citească dezamăgirile pe chipul ei și strălucește la fiecare apariție, lucru ce demonstrează că e o femeie puternică. Frumoasa Alexandra Stan s-a desparțit de curând de iubitul ei, Bogdan Drăghici, dar asta nu o împiedică să fie într-o formă de zile mari.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Imaginile care nu s-au văzut la televizor. Ce s-a întâmplat la ziua de naștere a Vulpiței...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri