Femeia care a înlocuit-o pe Megan Fox. Ce corp are focoasa blondă

Brian Austin Green, fostul soț al lui Megan Fox, pare că a uitat deja frumoasa brunetă și acum se iubește cu o blondă.

Femeia care a înlocuit-o pe Megan Fox. Ce corp are focoasa blondă

profimedia

Potrivit E! News, actorul a fost surprins sărutându-se cu Sharna Burgess, cu care și-a petrecut vacanța în Hawaii. Noul cuplu a fost fotografiat de paparazzi weekend-ul trecut în scene amoroase, pe plajă. Brian, în vârstă de 47 de ani, și dansatoarea care a participat la Dancing With the Stars, în vârstă de 35 de ani, și-au petrecut câteva zile de relaxare în același loc în care actorul s-a căsătorit cu Megan Fox în 2010.

Paparazzi E! News i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți la piscină și apoi la plajă, sărutându-se și împărtășind momente tandre. De asemenea, Brian și Sharna s-au plimbat mai apoi ținându-se de mână. Proaspătul cuplu a privit apusul împreună într-un cadru romantic, iar “totul între ei părea extrem de natural”.

O sursă apropiată de-a cuplului a declarant în urmă cu puțin timp că cei doi sunt împreună de câteva săptămâni.

Brian Austin Green și divorțul de Megan Fox

Faimoasa actriță Megan Fox și soțul ei, Brian Austin Green, au divorțat și împart custodia copilor lor, dar relația dintre cei doi pare a fi una din ce în ce mai dificilă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Megan Fox și Brian Green s-au despărțit după 10 ani de căsătorie. Cei doi au împreună trei copii. Într-un podcast de-al său, Brian a ținut să menționeze că motivul divorțului nu constă în infidelitate. Relația dintre Megan și Machine Gun Kelly a început după despărțirea celor doi soți.

Deși Brian susține că are încredere în alegerile lui Megan și că a rămas prieten cu ea și actualul ei iubit, ceea ce se petrece pe rețelelor lor de socializare îi face pe fani să creadă chiar opusul.

Megan a intentat divorțul în urmă cu 2 luni și se pare că atât ea, cât și Brian au trecut peste despărțire, formând acum cupluri cu alte persoane.

Cum a început relația lui Brian este Sharna Burgess

Într-un interviu pentru Us Weekly, în luna decembrie, frumoasa Sharna a dezvăluit că are un nou bărbat în viața ei. Ea a declarat:

“Este ceva minunat. Nu mai sunt disponibilă. Dar este ceva foarte nou pentru mine. Nici unul dintre noi nu o numește încă o relație deocamdată, dar ieșim la întâlniri”.

Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Deși este încă devreme pentru previziuni, blonda a dezvăluit că este pregătită să se așeze la casa ei.

“Cât de frumos ar fi dacă în sfârșit mi-aș găsi dragostea vieții mele în pandemie? Îmi caut sufletul pereche, să simt că ceva din inima mea recunoaște sentimentele din inima lui”, a completat Sharna.

Deși nu au postat încă poze împreună pe conturile lor de socializare, frumosul cuplu pare să se înțeleagă de minune.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri