Căutare Live

Fetele lui Jamie Oliver au interzis la Facebook sau Instagram!

Celebrul “chef” nu-i permite fiicei sale mai mari sa utilizeze retelele de socializare pentru a o feri de remarcile rautacioase ale celor care stiu ca tatal sau este o vedeta

Nici macar un telefon mobil nu a vrut sa-i achizitioneze fetei, tocmai pentru ca aceasta sa stea departe de cei care au obiceiul de a hartui copiii de vedete. Daily Mail titreaza ca realizatorul cunoscutelor emisiuni culinare este foarte strict cand vine vorba de siguranta propriilor copii si in acest sens incearca sa-i tina cat mai departe de ochii lumii.

Faptul ca Poppy este singura din clasa care nu are inca un smartphone nu l-a impresionat pe Jamie, care nu a renuntat la decizia initiala de a ii interzice accesul la retelele de socializare.

Evident, ca Poppy si sora sa mai mica Daisy nu au putut sta de-o parte si au incercat sa descopere tainele Instagramului pe ascuns, doar ca vigilentul lor tata le-a surprins in timp util si le-a cerut sa-si dezactiveze conturile. Britanicul este convins ca fiicele sale vor realiza mai tarziu ca aceasta a fost o decizie benefica pentru intreaga familie.

Foto: Facebook

"Zana" si-a gasit fericirea! Andreea Marin se casatoreste cu Tuncay... Si-a eclipsat toti colegii de platou din “Modern Family”. Sofia Vergara,super- sexy la 41 de ani...
Ultimele știri