Fetița Elenei Udrea, apariție de senzație! Cum arată astăzi Eva Maria

Recent, cei care o urmăresc pe Elena Udrea pe pagina sa oficială de Facebook au descoperit cum arată astăzi Eva Maria, fetița sa.

Cum arată astăzi Eva Maria, fetița Elenei Udrea

Elena Udrea a devenit mamă în toamna lui 2018, după ce a născut la zece mii de kilometri distanţă, în Costa Rica! Fostul ministru a născut o fetiţă sănătoasă și, chiar dacă a venit puțin mai devreme de termen, copila a primit nota zece din partea medicilor.

CUM ARATĂ EVA MARIA, FETIȚA ELENEI UDREA

În prezent, Eva Maria se apropie de vârsta de doi ani și nu mai arată deloc a bebeluș! Astăzi, fetița Elenei Udrea îi cucerește pe susținătorii fostului ministru nu doar prin cosițele blonde, ci și prin ochii de un albastru intens.

citește și: Elena Udrea și Adrian Alexandrov s-au căsătorit? Cum s-au dat de gol - Video

Recent, Elena Udrea a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare în ipostaza de mamă grijulie, ce își hrănește copilul. Cu zâmbetul pe buze, aceasta pare mai fericită ca niciodată, semn că îi prinde rolul de părinte.

Fetița Elenei Udrea, apariție de senzație! Cum arată astăzi Eva Maria

Cum arată astăzi Eva Maria, fetița Elenei Udrea

Cum arată astăzi fetița celebrei Elena Udrea

citește și: Elena Udrea îşi învaţă fetiţa încă de acum cu viaţa de lux

„Minunea din viata mea, cea mai frumoasa, cea mai desteapta, cea mai buna, mai sensibila si mai vesela fetita din lume, pentru mine!”, a scris Elena Udrea în dreptul pozei în care apare alături de fiica sa, Eva Maria.

Adrian Alexandrov este cu 11 ani mai tânăr decât Elena Udrea. Bărbatul a fost manechin de când avea 18 ani, iar acum lucrează ca broker imobiliar.

Ultimele știri