Fiica Elenei Udrea, o adevărată domnișoară. Ce face și cum arată în cea mai recentă imagine

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din  țară.

Ce face și cum arată în cea mai recentă imagine fetița Elenei Udrea

Facebook

Iubirea lor a fost binecuvântată cu micuța Eva Maria, care a crescut mult și seamănă din ce în ce mai mult cu mama sa. Cei doi publică rar imagini cu fetița, iar atunci când o fac, toată lumea abia așteaptă să vadă cât a mai crescut și cum arată.

Recent, mama sa a publicat o imagine pe contul de Facebook, acolo unde Eva apare în brațele lui Moș Crăciun.


Prima intalnire a Evei cu Mosul! A venit greu, cu sania, pentru ca la munte e zapada. Dar chiar si asa, a adus multe daruri copiilor cuminti. Craciun fericir, tuturor!🙏❤️

Posted by Elena Udrea on Friday, December 25, 2020

"Prima intalnire a Evei cu Mosul! A venit greu, cu sania, pentru ca la munte e zapada. Dar chiar si asa, a adus multe daruri copiilor cuminti. Craciun fericir, tuturor!", a fost mesajul scris de fostul politician.

Fanii au trimis rapid cele mai frumoase comentarii, iar majoritatea a spus că fetița este absolut superbă și că sunt norocoși să o aibă.

Eva Maria a împlinit recent vârsta de 2 anișori. Pe data de 20 septembrie 2020, părinții i-au oferit micuței o petrece fastuoasă, în aer liber, cu un decor de poveste.

Citește și: Primele declarații ale Elenei Udrea despre căsătoria cu Adrian Alexandrov: "Adrian s-a călit lângă mine"

Povestea dintre Adrian Alexandrov și Elena Udrea

Chiar dacă la început nimeni nu le-a dat nicio șansă, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au depășit împreună cele mai grele obstacole.

În ciuda diferenței de vârstă, de 11 ani, Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit un cuplu și mai solid, chiar dacă lucrurile nu au fost tocmai roz în relația lor. Elena Udrea a avut parte de momente și mai puțin plăcute atunci când a fost arestată în Costa Rica, dar Adrian a crezut în dragostea lor și iată că împreună au reușit să distrugă toate barierele.


Va urez in noul an sa aveti credinta si puterea de a va transforma dorintele in realitate! La multi ani!❤️ La multi ani...

Posted by Elena Udrea on Tuesday, January 1, 2019

Încă din 2017, cei doi au încercat să-și păstreze cât mai mult relația departe de ochii presei, dar timpul a dovedit că este destul de greu să faci acest lucru, mai ales că Elena Udrea este un nume mare în lumea politică de la noi din țară.

Parteneri
Gazpacho. Rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă
Dacă nu mai știi cu ce să te răcorești în zilele toride de vară, îți recomandăm rețeta Gazpacho, o rețetă de supă rece de roșii, din bucătăria spaniolă. Se preparată din legume crude, predominante fiind roșiile.
Catine.ro
Ultimele știri