Fiica fostului Principe Nicolae și a Nicoletei Cîrjan a împlinit 5 ani. Cum arată acum Iris Anna

Fiica cea mare a fostului Principe Nicolae pe nume Iris Anna a împlint vârsta de 5 ani. Strănepoata regelui Mihai este o domnișoară superbă.

Fiica cea mare a fostului Principe Nicolae a împlinit 5 ani

Profimedia& Instagram

Iris Anna, fiica cea mare a fostului Principe Nicolae, a împlinit 5 ani, iar mama acesteia, Nicoleta Cîrjan i-a transmis un mesaj emoționant:

„9 Februarie 2021. 5 ani de când sunt privilegiată să cresc. Să mă cresc pe mine, să o îngrijesc şi să o iubesc pe ea. La mulţi ani, minunea mea! Eşti aşa de faină, iar eu sunt cea mai norocoasă din lume să fiu mămica ta!”, a transmis Nicoleta Cîrjan pe rețelele sociale, potrivit Unica.

Micuța Iris Anna este o fetiță superbă, iar mama ei se mândrește și postează fotografii cu ea pe rețelele sociale.

Fostul Principe Nicolae a cerut un teste de paternitate, iar în urma acestuia a anunțat public că este tatăl copilului Nicoletei Cîrjan.

Citește și: Nicolae al României pe aceeași pagină cu Meghan Markle, într-o revistă franceza. Cum a apărut fostul Principe alături de soția sa

Fostul Principe Nicolae are o fetiță cu Nicoleta Cîrjan

„În urma insistenţelor mele de a face testul privind stabilirea paternităţii presupusului meu copil, doamna Nicoleta Cîrjan a acceptat realizarea acestuia. Rezultatul a fost pozitiv, reieşind că sunt tatăl copilului ei. Având în vedere contextul în care acest copil a venit pe lume, faptul că nu am avut o relaţie cu mama acestuia, mi-am asumat responsabilitatea legală faţa de acesta”, a declarat în 2019 fostul Principe Nicolae.

Citește și: Fiica fostului Principe Nicolae și a Alinei Binder a fost botezată. Cum arată Maria-Alexandra și cum s-a desfășurat evenimentul

„Din raţiuni care ţin de protejarea intereselor superioare ale copilului, consider că orice aspect legat de viaţa acestuia este de natură strict privată. Din dorinţa expresă de a proteja copilul şi pentru a nu-l supune niciunui risc mediatic sau de bullying am decis să încetez orice alte comentarii pe marginea acestui subiect", a anunțat în anul 2019 fostul Principe Nicolae.

Fostul Principe Nicolae și soția lui Alina Binder au împreună o fiică

Fostul principe Nicolae s-a căsătorit cu Alina Binder și împreună au o fetiță pe care au botezat-o rcent.

”Sunt foarte bucuros să vă anunț nașterea fiicei mele, Maria- Alexandra, pe 7 noiembrie 2020 la ora 20:05. Fericitul eveniment a avut loc la Spitalul Polizu din București. Soția mea, Alina-Maria și fetița noastră sunt perfect sănătoase! Trăim un moment cu totul special în familia noastră și, în emoțiile acestor clipe, mulțumim cu recunoștință pentru sprijinul și entuziasmul deosebit al româniloe. Gânduri de aleasă prețuire pentru dăruirea personalului medical în aceste vremuri dificile”, a declarat fostul Principe Nicolae, după nașterea fiicei sale și a soției.

Cine este Alina Binder, soția fostului Principe Nicolae

Fostul Principe Nicolae și Alina Binder sunt împreună de cinci ani, dar și-au oficializat relația doar de doi ani. Cuplul a fost surprins prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii.

Citește și: Nunta Regală Sinaia 2018. Ce mesaj a transmis fosta iubită, Nicoleta Cîrjan, lui Nicolae

Alina Binder este absolventa a Scolii de Muzică și Arte Plastice din București și a Colegiului Național I.L Caragiale.

Ultimele știri