Căutare Live

Fiica lui Connect-r, pe urmele părinților artiști! Ipostaza cu care Maya a cucerit internetul!

La nici doi anișori, Maya le calcă pe urme părinților celebri. Iar Connect-R și Misha nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu fiica lor.

La nici doi anișori, Maya le calcă pe urme părinților celebri. Iar Connect-R și Misha nu ratează nicio ocazie să se mândrească cu fiica lor.

Cu ochii aţintuiţi la ecranul televizorului şi atentă la cântecel, fiica lui Connect-R şi a Mishei încearcă să ţină ritmul melodiei. Asta în timp ce ceilalţi "colegi" de joacă stau în grupul lor. Hmm, oare să fie un semn că micuţa o ia pe urmele părinţilor? Nu ştim încă, dar Connect R şi Misha dau din casă.

Maya nu moşteneşte doar talentul părinţiIor ci şi frumuseţea mamei. Buburuza de nici doi anişori are deja câteva şedinţe foto extrem de reuşite. Ce mai, demne de o mică vedetă. Îmbrăcată extrem de cochet, Maya parcă se simte ca peşte în apă atunci când e în faţa aparatului de fotografiat.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Fiica lui Adrian Minune se distrează la maximum! Carmen, concurenta "Te cunosc de undeva!" a făcut senzație în...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri