Live acum
Prime Time 20:45Observator - Editie Speciala

Fiica lui Heather Locklear o ia pe urmele mamei sale faimoase. Cum impresionează Ava Sambora la 23 de ani

La doar 23 de ani, Ava Sambora calcă pe urmele mamei sale faimoase. Deși e fiica uneia dintre cele mai râvnite blonde ale anilor '90 și i-a moștenit trăsăturile, puțini știu cine e mama celebră a Avei.

Ava Sambora e fiica lui Heather Locklear cu chitaristul trupei Bon Jovi, Richie Sambora, și a moștenit frumusețea și charisma părinților săi.

Blonda de 23 de ani seamănă cu mama sa, Locklear, ce a devenit celebră cu ajutorul serialelor Dynasty și Melrose Place, însă recent a ajuns în luma reflectoarelor din cauza problemelor personale.

Pe plan profesional, Ava se pare că vrea să o ia pe urmele mamei sale, ce și-a făcut un renume la Hollywood.

Primul ei rol într-un film a fost în 2012, în pelicula This Is 40, regizată de Judd Apatow. Recent, tânără a jucat în filmul A Dark Foe, ce a fost lansat în 2020.

Heather Locklear are o relație specială cu fiica ei, Ava Sambora

Se pare că relația dintre Ava și mama sa e una foarte bună, potrivit unui eseu publicat de tânăra actriță în revista PEOPLE, în care vorbește despre cât de mult a ajutat-o Locklear în ultimele luni, scrie Daily Mail.

How you doin’?

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

“Mama mea mi-a arătat bunătate în atât de multe moduri,” a scris Ava. “Mă lupt cu anxietatea, însă în urmă cu un an era debilitantă. Stau cam la o oră distanță de ea și când aveam atacuri de panică, se urca în mașină și mă vizita.”

Baby face

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

“A făcut tot ce a putut pentru a mă ajuta să trec prin lunile alea dificile, de la însoțit la fiecare programare la doctor, la cumpărat nu stiu câte cărți despre cum îmi pot gestiona anxietatea,” a continuat Ava.

Ava a vorbit și despre lecțiile de viață pe care le-a învățat de la mama ei: “Se poartă cu respect cu fiecare persoană și îi face să se simtă importanți.”

Officer Ava takes Halloween weekend 🚔🚨

A post shared by Ava Sambora (@avasambora) on

În cadrul aceleiași ediții People, Locklear a scris și ea un eseu despre bunătate, în care nu s-a sfiit să își laude fiica: “Ava e un exemplu pentru mine să găsesc întotdeauna binele în altcineva.”

“Suntem foarte apropiate și mă simt binecuvântată că e fiica mea,” a continuat Heather Locklear despre fiica ei, Ava Sambora, în același eseu.

Recomandari