Căutare Live

Fiica lui Liviu Vârciu, schimbare radicală de look înainte de Paște. Cum arată acum Carmina

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a apelat la o schimbare radicală chiar înainte de Paște. Ce a transmis tânăra pe contul ei de Instagram.

Cum arată acum Carmina, fiica lui Liviu Vârciu

Instagram

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu și-a luat inima în dinți și a apelat la o schimbare radicală de look. Tânăra, în vârstă de 19 ani, a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor, dar a trecut pragul unui salon de înfrumusețare și s-a lăsat pe mâna profesioniștilor cu toată încrederea.

Cum arată acum Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu

Carmina le-a mărturisit celor peste 30.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram că își dorea demult să facă o schimbare, dar nu și-a găsit curajul. Acum, în parg de Sărbători, ea și-a luat inima în dinți și a apelat la profesioniști.

Fiica cea mare a lui Liviu Vărciu a renunțat la părul lung și a optat pentru o tunsoare toatal diferită, doar în trend la ora actuală. Bruneta a ales un bob până sub bărbie, care îi încadrează foarte frumos fața și îi pune în evidență trăsăturile.

Totuși, pe lângă noua tunsoare, fanii au mai observat ceva în mesajul tinerei, care i-a pus pe gânduri. Se pare că aceasta se pregătește pentru un nou capitol din viața ei, așa cum a dezvăluit chiar ea, pe Instagram.

Tânăra nu a dezvăluit mai multe detalii, așa că fanii așteaptă cu nerăbdare să le povestească mai multe. Cei mai vigilenți, însă, au presupus că este vorba despre începerea facultății și mutarea ei la București.

Liviu Vârciu i-a luat apartament în București fiicei sale. Ce facultate face Carmina

Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu se mută la București mai aproape de tatăl său, după ce acesta i-a cumpărat un apartament la finalul anului trecut. Până acum, tânăra în vârstă de 19 ani a locuit în Arad, alături de mama sa.

Carmina este prima fiică a prezentatorului TV, din prima căsătorie cu Ami Teiceanu. Ea a copilărit și a crescut în Arad, dar acum este pregătită să se mute în Capitală, unde va studia, dar va fi și mai aproape de tatăl ei.

Liviu Vârciu a avut grijă să aranjeze totul la București pentru venirea ei. Acesta i-a cumpărat un apartament unde va locui singură. Mama ei, Ami Teiceanu a declarat că este mulțumită de ceea ce a făcut Liviu pentru ea și vede gestul său ca pe unul natural, care era de așteptat din partea unui tată.

Deși nu a putut să-i fie mereu alături din cauza proiectelor de televiziune în care a fost implicat, tatăl ei a ajutat-o de fiecare dată când a avut nevoie și s-a asigurat că nu-i lipsește nimic. Liviu și Carmina se înteleg foarte bine și postează adesea fotografii și clip-uri împrueună. Mai mult, Carmina pare că vrea să îi calce pe urme, având în vedere profilul ales la facultate.

Sunt studentă la Jurnalism, primul semestru s-a încheiat destul de bine. Îmi pare rău că nu ne putem duce fizic. Am niște colegi super faini și chiar m-aș bucura să mă pot instala în totalitate acolo", a dezvăluit tânăra pentru Redacția.ro.

Cântărețul este tată a trei copii. Vedeta are două fetițe, Maria Carmina, fiica cea mare din relația cu Ami Teiceanu și Anastasia, fiica cea mică din relația actuală cu Anda Călin. Mai mult decât atât, Liviu Vârciu are și un băiat cu actuala iubită pe care îl ține cât mai departe de ochii curioșilor.

Rochia provocatoare cu care Nicole Cherry a apărut pe internet a scăpat un detaliu intim la vedere. Cum s-a pozat proasp... Ce a dezvăluit Cezar Ouatu despre relația sa cu Angela Gheorghiu, după despărțire. “Degeaba apărea cu mine pe scenă”...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x