Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani. Mesajul Lidiei Buble pentru Ianca, postat la poza cu cei doi de pe Instagram

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit 16 ani, iar imaginea cu cei doi, postată de matinal pe Instagram a fost extrem de apreciată de fani. Surpriza, însă, a venit de la Lidia Buble, care i-a lăsat adolescentei un mesaj chiar la poza cu pricina.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani

Instagram/ Futuristul

„Primii 16 ani din povestea noastră. La mulți ani, Dragostea mea!”, a scris Răzvan Simion, în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica sa, Ianca, în ziua în care aceasta a împlinit 16 ani.

Citește și:

Lidia Buble, fata din Deva, cu tată pastor și zece frați! Cum arăta cântăreaţa când avea 13 ani

La scurt timp după publicarea imaginii, Lidia Buble i-a lăsat și ea un mesaj Iancăi, cu ocazia zilei de naștere. Artista a postat un emoticon cu o inimioară, în semn de afecțiune față de cei doi, tată și fiică.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 16 ani. Mesajul Lidiei Buble pentru Ianca, postat la poza cu cei doi de pe Instagram

Mesajul Lidiei Buble pentru Ianca, postat la poza cu cei doi de pe Instagram

Instagram/ Futuristul

Lidia Buble a avut o relație apropiată cu copiii lui Răzvan Simion

În timpul relației cu Răzvan Simion, Lidia Buble s-a înțeles foarte bine cu cei doi copii ai matinalului, Ianca și Tudor, fiind adesea surprinși împreună.

„Îi consider frați mai mici. Am fost la Disneyland împreună. Vin la noi în vacanțe. Tudor are 10 ani, iar Ianca urmează să împlinească 14 ani. Suntem ca două surori. Ne uităm împreună la desene, povestim, facem schimb de chestii pe telefon. Ei au venit la noi exact în momentul în care au vrut ei. Ei au fost cei care s-au apropiat într-un timp mai scurt de mine. Nu am vrut să pară lucrurile forțate. E un pas important. Răzvan se simte foarte bine când ne vede așa. Dacă le cumpără lor o jucărie îmi cumpără și mie. Răzvan zice că are trei copii”, povestea Lidia Buble în urmă cu doi ani, întrebată fiind cum se înțelege cu copiii lui Răzvan.

Ultimele știri