Fiica Ozanei Barabancea este o domnișoară superbă. Cum arată acum Gloria Barabancea

Ozana Barabancea se poate mândri cu doi copii superbi, care îi calcă pe urme în ceea ce privește dragostea pentru muzică.

Ozana Barabancea se poate mândri cu fiica ei, Gloria Barabancea, o tânără frumoasă și talentată

Antena 1

Ozana Barabancea este mama a doi copii: Gloria și Andrew, amândoi având veleități artistice. Recent, artista a postat pe contul ei de Instagram fotografii cu cei doi cântând la pian: „Minunile mele. Restul e întâmplare”, a scris Ozana Barabancea în dreptul fotografiilor.

Gloria Barabancea are 17 ani și este elevă a Colegiului Național de Muzică George Enescu din Capitală. Cântă la pian cu pasiune și este active pe rețelele sociale.

Citește și: Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe, la doar 18 ani! Ce detaliu au observat fanii imediat

Adolescenta postează imagini cu ea în diverse ipostaze: cântând la pian, în vacanță, în oraș, selfie-uri.

Fratele Gloriei, Andrew, are 20 de ani și pe lângă pian este pasionat de sport.

Ozana Barabancea are acum 51 de ani, o voce superbă și excepționale cunoștințe de canto. Ozana Barabancea a absolvit Școala Populară de Artă, secția Jazz, Universitatea de Artă „Luceafărul” și Conservatorul de Muzică din București, secția Pedagogie muzicală. Inițial, Ozana Barabancea a fost cunoscută drept cântăreață de operă, apoi spectacolele ei de jazz au devenit la fel de apreciate. Ozana Barabancea a făcut parte din distribuţia musicalului Chicago şi a filmului Supravieţuitorul și a devenit cunoscută în întreaga șară, dar și peste hotare, având în vedere că a avut numeroase turnee internaționale.

Ozana Barabancea este jurată la Te cunosc de undeva!

În prezent, Ozana Barabancea este jurata de la Te cunosc de undeva! care punctează partea muzicală a momentelor concurenților care se transformă în personajele dorite de ruletă. Mai mult, Ozana Barabancea este și profesoară de canto pentru concurenți, ajutându-i pe aceștia să intre în pielea personajelor, din punct de vedere vocal.

Citește și: Cum a reușit Ozana Barabancea să slăbească zeci de kilograme. Secretul din spatele transformării ei spectaculoase

Pe Ozana Barabancea o puteți vedea într-un nou sezon de Te cunosc de undeva!, care va începe în curând.

Cine sunt vedetele de la Te cunosc de undeva! 2021

Au început filmările pentru cel mai nou sezon Te cunosc de undeva! 11 concurenți talentați și dornici de distracţie vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului.

Trei perechi de artişti vor performa în fața telespectatorilor Antenei 1 și a juriului format din Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan, în timp ce cinci concurenţi vor evolua singuri.

Așadar, în cel de-al 16-lea sezon al transformărilor, Radu Ştefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe şi Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu, Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

Noul sezon de Te cunosc de undeva! începe pe 6 februarie, de la 20:00, la Antena 1.

Ultimele știri