Antena Căutare

Fiicele lui Gabi Luncă, revoltate de propunerile primite la scurt timp după înmormântarea artistei: „E strigător la cer”

La scurt timp după moartea îndrăgitei artiste Gabi Luncă, una dintre fiicele acesteia mărturisește că a primit deja oferte de cumpărare a pieselor celebre ale artistei, fapt care o intrigă.

Rebeca Onariu susține că a primit oferte de cumpărare a pieselor regretatei sale mame

Instagram & Antena 1

Una dintre fiicele artistei a declarat pentru Click! că a primit deja oferte de cumpărare a pieselor. Rebeca Onoriu s-a declarat indignată de gestul unor artiști despre care a spus că i-au cerut piesele mamei sale.

Fiica regretatei artiste a precizat că nu este dispusă să vândă piesele compuse de mama ei.

”Sufletul mamei nici nu s-a dus la Domnul și ei îmi cer piesele ei? N-au trimis nici o coroană la înmormântare și acum vor să-i înregistreze piesele, să-și facă reclamă la televizor cu ele? E strigător la cer! Nu le vindem nici pentru un milion de euro! Noi și acum mâncăm de pe urma pieselor mamei mele! Mama mea a scris cântecele astea, linie melodică și versuri, tot, la lumina lumânării! Ea, când a decis să nu mai cânte melodii lăutărești, nici prin casă nu le mai fredona. Sunt cel puțin 10 artiști care mi-au cerut piesele ei, unii au avut tupeul să ne facă și oferte în bani!”, a declarat Rebeca Onoroiu, potrvit click.ro.

Gabi Luncă a murit la începutul lunii aprilie, la vârsta de 83 de ani, la două săptămâni după ce a fost internată cu COVID-19 la Spitalul din Ilfov.

Citește și: Averea impresionantă a lui Gabi Luncă. Ce afaceri de milioane rămân familiei celebrei artiste

Cine a fost Gabi Luncă

Gabi Luncă s-a născut în anul 1938, în Vărbilău, Prahova și a devenit cunoscută încă de la vârsta de 17 ani, când era angajată la Orchestra Flacăra Prahovei din Ploiești. În 1980 a avut primul său concert peste hotare, urmat de mai multe turnee internaționale de succes.

Printre piesele cântate de Gabi Luncă se numără „Mă gândesc, neică la tine”, „Dă mamă cu biciu-n mine”, „Cântec lung de masa”, „Supărată sunt pe lume”, „Rău e doamne bolnăvioară”, „Am crescut băieți și fete” și multe altele.

În 1993, Gabi Luncă a decis să renunțe la muzica lăutărească, cântând doar muzică religioasă.

Cel mai emoționant interviu al lui Gabi Luncă. Întrebarea aparent banală care i-a adus lacrimile pe chip: ”Doamne”

În unul dintre cele mai emoționante interviuri oferite de Gabi Luncă, artista plânge în timp ce vorbește despre teama de a muri și a își lăsa copiii singură. Declarații sunt făcute în aprilie 2015, cu șase ani înainte să moară răpusă de COVID-19.

Ca de obicei, Gabi Luncă a pășit în platoul Antena Stars plină de energie și cu zâmbetul pe buze. După ce a povestit minute bune despre lucruri care-i făceau plăcere, subiectul singurătății și al morți a fost adus în discuție.

A fost momentul în care Gabi Luncă nu a mai putut să-și rețină lacrimile și a izbucnit în plâns. ”La ce visați”, a fost întrebată de moderatoul emisiunii. Întristată, artista a reușit să facă câteva declarații răscolitoare.

”Știu că voi pleca. Sigur, orice om, cât ai fi de tare, de tânăr, de frumos, de bogat, vei merge pe drumul de întoarcere. Toți suntem datori cu o moarte, așa se zice în cântecul nostru. De multe ori, stau în casă, singură, Biblia îmi e cel mai bun tovarăș. Mă gândesc așa, câteodată, spun: ”Doamne, când eu nu voi mai fi”, câteodată văd înmormântarea mea și zic ”Atâta lume care va veni”.

„M-am simțit bine în țara asta, în lumea asta. Am avut sprijinul lor, dragostea lor, căldura lor. (...) Văd acel ultim drum. De multe ori zic ”Nu știu ce vor face copiii mei”. Ei, acum mă paște treaba asta. Sigur, am o vârstă destul de înaintată, 77 de ani. Cu inima sunt tânără. Așa a lăsat Dumnezeu să venim... ca o floare. Primăvara le sădești, le pui în grădină. Toamna cureți grădina și arunci uscăciunile la foc.”, spunea Gabi Luncă în 2015.

Dorian Popa si-a facut un nou tatuaj. Artistul a surprins pe toată lumea cu decizia lui... Cum arată Dani Stoian, fiul lui Florin Salam cu Fănica. Tânărul are 18 ani și este tatăl unui băiețel superb...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x