Căutare Live

Filmare neașteptată cu Vulpița Veronica, în Blăgești! Imaginile au apărut imediat pe internet

Vulpița Veronica și-a uimit fanii cu o nouă filmare apărută recent pe internet. Un detaliu complet neașteptat a atras atenția tuturor.

Vulpița Veronica la emisiunea „Acces Direct” (sursa foto: captură video)

De ceva timp, Vulpița Veronica a decis să se retragă din calitatea sa de invitat permanent în emisiunea „Acces Direct” și să meargă acasă, în Blăgești.

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au ajuns să fie cunoscuți publicului încă de la primele lor apariții TV. Ceea ce inițial a început ca o dilemă de familie s-a transformat apoi într-un adevărat fenomen ce a durat luni bune.

Vulpița Veronica, filmare neașteptată pe Instagram

Inițial, cei doi au venit să își prezinte problemele de cuplu și să clarifice anumite zvonuri care circulau prin sat cu privire la Vulpița Veronica. Ulterior, problemele s-au înmulțit și aparițiile au devenit zilnice, la emisiunea „Acces Direct”. S-au certat, s-au împăcat și la un moment dat chiar au amenințat că se vor despărți, fiindcă doar divorțul le-a mai rămas.

citește și: De ce a plecat Vulpița de la „Acces Direct”, de fapt! Detaliul pe care fanii l-au ignorat până acum

Vulpița Veronica și Viorel Stegaru din Blăgești au gustat din plin traiul la București, au lansat piese de succes și au simțit pe pielea lor cum este să fii celebru. Apoi, cei doi au decis să se întoarcă la Blăgești, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Totuși, la ceva timp după ce au renunțat la aparițiile televizate, fanii au descoperit noi detalii despre Vulpița Veronica și Viorel Stegaru. Cei doi au renunțat la cântat și la celebritate și s-au întors cu planuri mari acasă. De curând, Vulpița Veronica s-a filmat în timp ce prezintă fanilor livada bogată.

citește și: Ce mesaj a transmis Vulpița Veronica, înainte să plece de la „Acces direct”: „Sunt roșie ca focul”

Un detaliu ce i-a uimit pe toți a fost clipul video postat de Vulpița Veronica pe pagina sa oficială de Instagram. Tânăra s-a filmat alături de Viorel Stegaru și a ales pentru aceste imagini piesa celor de la Carla`s Dreams, numită „Imperfect”. Se pare că cei doi au îngropat securea războiului și duc o viață liniștită și fericită împreună.

O dovadă în acest sens este și selfie-ul făcut de Viorel Stegaru, la care Vulpița Veronica a pus drept descriere numeroase inimioare.

❤️❤️❤️

O postare distribuită de Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) pe

Pe ei îi cunoaște toată lumea, dar ele sunt extrem de discrete. Cum arată mamele celor mai îndrăgiți artiști... Andrei Radu a dat lovitura pe plan sentimental. Cine este și cum arată iubita fotbalistului...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Parteneri
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Catine.ro
Ultimele știri
x